ofkelisirin Alyansı bu model olan var mı kenarları kesik yatsı olduğu için rahatsız eder mi bombeliye göre??? 🌺
Go_ya_sa ofkelisirin cok duz bi is yapsan hemen cizilir sen bilirsin ama benimkinin yarisi tasli yarisi duz. Duz olan yerleri daha 3ay olmadan cizildi hep. Bakima goturuyorum ama yine ayni
Deletedmom_50 ofkelisirin bunun gibi net hatları olan, sade, elegant şeylere bayılıuorum. Bunun çizgisini de çok sevdim. Çok zarif kesinlikle.
ofkelisirin Tatlican benmki klasik bombeli bol artık ve daraltılmıyor bende değiştireyim dedm çok da çizildi
MelinayAsel29 ofkelisirin guzugumde 2 renk vardi kullanmaktan cizildi bi tasida dustu aldigim yere götürdüm parlatip tasini taktı cizikler gitti isil isil parlamasina kapildim baktim beyaz renk olan yerde altin sarisi olmus😂😂😂
ofkelisirin Go_ya_sa evet işte bnm var klasik bombeli hemen soldu çizildi en iyisi işlenmiş sanırım yaa.. Bunu ayrıca sormak istedim çok görüyorum o yüzden 🙂
Go_ya_sa ofkelisirin yoksa model cok zarif ama anca yedek bi alyans gorevinde olmalı bu gezmelik yani
Go_ya_sa ofkelisirin ama düşünüyorum da bence begendiginizi alin takin imkan olur ozaman inşallah bi kac sene sonra değişirsin☺️ niye almadim dememek lazim bazi seylere.
ofkelisirin elifizm bebenin eline sağlık 😅😅 Çok şık ama işte doğru parlatılıyor da hiç de vermedim dğerini benm gözüme batıyor hemen çizk
Yagmuurr elifizm Dur gördüklerimi söyleyeyim ksdmsnsnsj dün canın burger çekmiş gibi görünüyor bide peluş pijama sevmiyorsun onuda gördüm kızın var galiba falında efektli çıkmış anlamadımmskbsmsnsösbsns
leopar ofkelisirin benimki bunun genişi gayet güzel rahatsız etmiyor çizilmeye gelirsek her zaman takmıyorum hangisini alırsak bozulur çizilir taşlı olsa taşları düşer
Splash-Splash-Love ofkelisirin Bence hiç rahatsız etmez çok şık görünüyor. Klasik alyanslardan daha güzel 👍🏻👍🏻
elifizm ofkelisirin senin alıp incelemen lazım yüzüğüm0 öyle göze değer biz çizilme yok brn seviyorum rahat, kalın yüzük sevmediğim için ince aldım rahatsız değil öyle işte 🙈😀