Emelimsi Kızlar bebişim gece 12 de anca uğraşarak yatar ama son xamanlarda 12 de uyuyup 4:30 da kalkar sonra 6:30 sonra 8:30 olurdu memnundum dakat dün 11 de uyudu sevindim derken 1,5 2 saatte bir kalktı 5 dk emdi yattı 5,6 kere uyandı ki ben bittim:( bukadar sık uyanmasının nedeni ne olabilir? Sütüm doyurmuyor olabilir mi? Ben de şaştım 11 de yatıp 12:30 da uyanınca ve tüm gece böyle devaö ednce:(
Aslancik Emelimsi ayni geceyi yasamisiz sanki uykusuzluktan kendide perisan oldu benide etti surekli mizildanarak uyandi simdide uyumayan o degil gibi enerjik 🦁
deletedmom4842 Emelimsi 3 ay 23 günlük oğlum gece bizde böyleyiz 8 gibi yatar 11 gibi kalkar ama sonra ara ara defalarca kalkar bende anlamadım
Emelimsi Aslancik bizimkide öyle:) kendi uykusuzluğuma da dayanamıyorum ama en çok kızım kalitesiz uyky uyuyor ona üzülüyorum.. kesintisiz 4 saar uyusa keşke
Aslancik Emelimsi normalde uyuyodu dun gece ilk defa bu kadar cok kalkti yarim kundak bende yapiyorum emzikte tutturuyorum ama uyumadi 🦁
deletedmom4842 Emelimsi Vallahi ben kundak yaptığım halde böyle yapmasam herhalde 1 saat sonra kalkar bende düşünüyorum nasıl uzatabiliriz diye
Emelimsi deletedmom4842 bende sadece geceleri kundak yapıyorum.. kundağıda ne zaman kadar yapabileceğiz bakalım
Emelimsi Aslancik benim başım şuan feci ağrıyor:( zaten geç uyuyor bir de böyle uyanınca pilim bitti :(
Aslancik Emelimsi hic sorma canim gunduzde 45 dk 1 saat uyuyor bende uyuyamiyorum yorgunlultan bayilcam. Doyuyor ama daha sık emerelk buyuyorlar artik
Emelimsi Aslancik sizinki kaç aylık? Bizim 9 ekimde kontrlümğz var bakalım kaç kilo almışısz? Bence bu ay biz az alsık.. 2bçk aylığız yaklaşık
Aslancik Emelimsi 3 bucuk aylik kilosu iyi cok sukur daha sık emzirebilirsin gunduz dikkati dagilmiyosa kendi birakana kadar emzir
Emelimsi Aslancik bizimki 2,5 aylık.. 2 aylıkken 5300 idi 800 gr almıştı bakalım bu ay kaç almış olacak? Gündüz çok sık beslenirse gece de sık beslenmeye alıştığı için uyanıyor olabilir mi acaba?
Aslancik Emelimsi yok canim aslinda tam tersi gunduz iyi doyan cocuk gece rahat uyurmus bu gece iyi uyudu sukur o gece neden oyle oldu bilmiyirum cok korktum her gece ayni olcak diye 🦁
Aslancik Emelimsi bizimkinin 3 aylik kilosu 7400 gr di. 800 gr cok iyi aylik 400 gr ve uzeri iyi kabul ediliyor masallah nazar degmesin ponciklere 😘🦁
MerveBeren Bikaç gündür bizde de gece uykusu yok 4,5 ayligiz normalde 9 da uyur gece 3 veya 4 te uyanır mama içip uyurdu 7 de kalkardı buara 7 de uykusu geliyo saatte bir kalkiyo gece neredeyse hiç uyumuyo bianda düzeni değişti.