Mimoza_cicegi Sabriyeee Dilerseniz bı doktora gösterin derim soğan suyuyla ilgili bir fikrim yok ama bebeğimde öyleydi dün gece gttik acile akciğerleri enfeksiyon kapmış Allh tan ilerlemeden gitmişiz
Sabriyeee Ceren_301121 ben arada veriyordum ama biraz önce internette baktım soğan suyunun içine biraz bal katıp verince iyi oluyor Muş kendim önce verdim de soğan suyunun içine kendi sütümden de bı kaç damla katıp içiyorum
Sabriyeee elalina soğan antibiyotik yerine geçiyor Muş bı iki damla soğan suyunun üzerine kendi göğüsunuzden süt sıkıp icirin bn içiyorum şimdi yine icirdim
Sabriyeee Mimoza_cicegi himm evet öyle oluyor Muş burnunu sık sık temizlemek gerekir mis soğan suyu sadece hastalığı ileri derecede goturmesin diye ama gene çok aşırı huysuzluk yaparsa goturcem
Sabriyeee Mimoza_cicegi inşallah burnunu temizletmiyor aşırı ağlıyor temizlerken 3,4 gün surermjs eğer geçer se hastane goturlumesi gerekir mis kendim den bulaştı iki gün kenjdm hastaydım ateşim fln vardı
Mimoza_cicegi Sabriyeee Aynn bndende bebeğime geçti 😔çok kötü onlr mutsuz olunca bizde oluyoruz Rabbim şifa versin yavrucaklarimiza🌼
Sabriyeee Mimoza_cicegi aynn ya üzülüyorum kendime kızıyorum cideen Allah tüm bebeklerimize şifa sağlık versin