Ylcnbsr 1 2 gün güzel uyuyorsa 5 gün uyumuyor sık uyanıyor var mı böyle olan yanlız mıyım bir dönem çok iyi düzelmişti fakat sonu hüsran 🤦🏻♀️
Zuhal1414 Ylcnbsr 14 aylık gece uyandı 1 saat uyumadı 7 de uyandı uyukluyor uyumuyorda valla bu uyku yüzünden bidaha çocuk yapmıcam hiç mi düzene girmez ya
Tazeanneg Ylcnbsr bunlar nasıl bebek ya 3 aylık olanda uyumuyor 6 aylık olanda 20 aylık olanda eskiden nasıl uyurmus bebekler anlamıyorum ki Allah kolaylık versin bizlere
Cheddar Ylcnbsr o aylarda azı dişler başlıyo bence ondan kalkıyodur. Bizim 26.ayda son buldu çok şükür🙈
Ylcnbsr Zuhal1414 o uyanıp uyumamak bizde de vardı 1.5 saat olmadan uyumazdı arada hala oluyor öyle 🤦🏻♀️
Zuhal1414 Ylcnbsr evet dişten büyük ihtimal ama doğduğundan beri hiç 2 saatten fazla uyumadı artık uykuya hasretim
Ylcnbsr Tazeanneg valla bilmiyorum aşırı rahatlıktan oluyor sanırım bunlar hep her şey ellerinin altında 🤦🏻♀️
minniegibi-amadegil Ylcnbsr 21 aylık.. Geceleri bazen ağlıyor. Gece bir buçuk, 3 derken, kısa süreli ağlıyor 🤦🏼♀️ Kendini tamamen uyandırmıyor ama yine de anne diye seslendiği oluyor 😵💫
Gazmelioglus Ylcnbsr benim oğlum 14 aylık ve o sık sık uyanma meselesi 9 aylıkken başladı halada dewm bide benim ki uyaniyo çığlık ata ata bı agliyo ki görmeniz lazım
Grace22 Gazmelioglus bizimki 9 aylık ayni problem bizde de var hemde 5 ayda başladı hala aynı 😐 ne gündüz uykusu var ne gece
Gazmelioglus Grace22 benim o zamanlar arabasında uyurdu 30 saat fln şimdi gece agliyo gündüz agliyo kime desem rüya görüyor diyo 🤷🤷
Siyahii Ylcnbsr aynı dert malesef bizdede var. Tam düzeldi şükürler olsun diyorum tekrar başa sarıyoruz😅 artık 10a kadar uyuyo diyodum kiiiiii bugün 7de ayaklandı🤷♀️ Günü gününü asla tutmuyo