Hsyn9Karan Kızlar çiçek sepetinden eşime mont istedim gelmesi lazım di baktım teslim edilmiş yazıyor ama ne ben nede eşim kargoyu almadık şuan ortada mont yok müşteri temsilcisinde arıyorum saçma sapan şeyler söylüyor bilgisi olan var mı
Nrgs Hsyn9Karan müşteri temsilcisini arayıp durumu anlatın onlar başka birine yönlendiriyorlar, aynısı başıma geldi arkadaşıma doğum gününde hediye göndermiştim teslim edildi yazdı ama gitmedi sonra kargoda kaybolmuş deyip para iadesi yaptılar
Ozlem2904 Hsyn9Karan banada olmustu bn mustrri temsilcisiyle cozmustum 🤷♀️ vaktinde teslim edildi diye gostermk icin kuryeci teslim edildi diye kayit dusuyo teslim edilmese bile
minabebek Hsyn9Karan kanvas tablo almıştık bizde başkasının fotosu çıktı kutudan 🤣😂🤣😂müşteri temsilcisi çözdü şikayet kutusuna yazdım önce şikayet var sayfasına ordan ulaştılar bir saat sonra bana öyle çözüldü
Arya1212 Çiçek sepeti pişmanlıktır. Hediye bi kaç parça birşey almıştım 15 günde gelemedi. iptal etmek istedim, ne satıcı ne çiçek sepeti seni kale bile almıyor. Dalga geçer gibi cevaplar. Üzgünüm montta uçup gitmiştir malesef.