Sevgiemre merhaba kzlar sutum az oldugu icin mama kullanmak istiyorum malum mamalar pahalı olunca en uygun mama bunu buldum ama kullanamamisim daha bim bebevitayi kullanan varmı aranzda nasl doyurucu etkisi varmı
Slovem08 Sevgiemre e bebekten almanı tavsiye ederim aynı mamayı arasımda 4-5tl fark var. En son öyleydi. İlk 6 ay bebivita kullandım. 2 numaraya geçince oğlum kendi yemedi o yüzden değiştirdik. Mama kullandıktan sonra emmeyebilir ama bilginiz olsun
Semihinannesi Sevgiemre ben kullandim gaz yapmadı ama kabızlik yaptı ve doyurucu etkisi yok bebegim hemen acıkiyordu fazla yapmak gerekiyo doymasi icin ama her bebek farkli bizimki çok yiyo belkide ondandir bi dene derim
Ozlem2904 Sevgiemre süt icin mummylac damla onerririm benim sutumu arttirmisti baya. Mamaya baslarsaniz emmeyi tamamen birskabilir
Semihinannesi Ozlem2904 niye emmeyi bıraksın ki emzirecek eğer doymadigini anlarsa mama takviye yapcak öyle olmalı ama sütü yoksa bilemem.birde biberonun yavaş akışlı olanlarıni kullaninca sorun olmaz çabalaması lazım rahata alişinca memeyi istemezler
Ozlem2904 Semihinannesi dr um oyle demisti bana mama hizli ve yogun geldigi icin bebekler onu aliyomus