Kedidirokedi 2 kere gebelik testi yaptım sonuç negatif kan verdim beta hcg 1.20 ne demek oluyor referans aralığı 0-5
esrefiMahlukatAnasi Kedidirokedi beta-hcg değeriniz 5′in üzerinde olursa gebelik olduğu anlamına gelir. Adetiniz ne kadar gecikti?
19072021 Kedidirokedi benimde once 1.20 ydi megerse gec dollenmeymis 8 gun sonra tekrarladm 650 cikmisti ben kesin olarak negatif diyemem ama pozitif demek icin de testi ttekrarlamalisin
DurununAnnesiiii 5 İn altında hamilelik sayılmıyormuş cnm eger sizin şüpheniz varsa biraz bekleyip tekrarlayabilirsiniz
Kedidirokedi DurununAnnesiiii yeni adet olmaya başlamıştım doğumdan sonra 2 aydır oluyorum bu kadar gecikme olabilir mi
esrefiMahlukatAnasi Kedidirokedi gecikme 1 haftaysa bu değer gebelik için çok düşük. Doğumdan sonra adetin düzene girmesi zaman alabiliyor. Düzenli gibi oluyor, tekrar bozuluyor, emziriyorsanız bu da çok etkiliyor.
DurununAnnesiiii Kedidirokedi düzensizlik olabiliyormuş cnm burdada bi çok arkadaş yazdı benimde gecikmeli oldu 2. Cisi . Bu sefer nasıl olcak bende beklemedeyim
Kedidirokedi DurununAnnesiiii ilk ikisi tam zamanında oldu ama bu 3. Bayağı gecikti korkuyorum daha bebeğimde küçük