Asena- Kızlar kolik bebeklerin sebepsiz ağlamaları tam olarak ne zaman bitiyo kızım şuan 2 aylık her aksam 8 de başlayıp 12 ye kadar ağlıyo artık akşam olacak diye korkar oldum
27temmuz2021 Asena- benim oğlum 6aylık oldu bugün hâlâ devam ediyo hatta eskiye göre daha kötü sanki atak dönemiyle kolik birleşiyo bakmak çok daha zorlaşıyo.eşim yardımcı oluyordu işlerimi yapıyodum şimdi oda covid oldu bir hafta napcam bilmiyorum😔
Sevginur Biz oyleydik akşam olsun istemezdim ben doktor ağır kolik teşhisi koymuştu benimki 6 aylıkken düzelmisti şuan 8 aylık düzelmisti dediğim yine huysuz bi bebekti ama en azından akşamları ağlama krizleri falan kalmamıştı artık.
Asena- Sevginur gerçekten çok zor zaten lohusalık psikolojisinden çıkamadım bide bebeğim boyle olunca hayat benim için resmen bitti
Asena- 27temmuz2021 geçmiş olsun 🤲 yalnızken hiç bir iş yapılmıyo zaten keşke yanımızda hep destek olacak birileri olsa
27temmuz2021 Asena- saolun.bütün bebekler aynı mı bilmem ama kolik bebek sürekli kucakta olmak istiyo bence nasıl iş yapılsın ki tuvalete zor gidiyorum valla ağlıyo 2dk olmadan