esrabebek Bebegim 16 günlük ve sürekli emmek istiyor acaba sütümü yetmiyor yardimci olurmusunuz lütfen
anneleri-bisalin esrabebek daha çok küçük yoruluyor annesi tabiki sütun yetiyor kayısı kadar midesi var anne sütü çok çabuk hazmedilir ve memede durmak istemesi sadece emmek için değil ki kalbinin sesi kokun onu rahatlatıyor bol kucağına al sev öp huzurla uyur çok çabuk büyüyorlar 🥰
Beyzaylc esrabebek Gün olarak da aynıyız durum olarakda. Ben bağlılık güvende hissetme olarak yorumluyorum. Kusma, idrar, kaka yapma durumu ne sıklıkta ona bakarak ve kontrolde ki kilo durumuna bakarak karar verebilirsiniz
Taliskobaby esrabebek yetiyordur sütünüz ama onun midesi minicik hemen sindiriyor ve geri acıkıyordur annesi birde emme refleksi var sizin koynunuzda huzur buluyordur kokunuzla 🥲🥲 benim kızım 4 aylık oldu bile yenidoğan zamanlarını çokk özledim 🥲🥺 o zamanlar doğum acılarından çok anlamıyordum yorgunluk uykusuzluk derken bu özel zamanların kıymetini bilin olurmu bol bol koklayın öpün sarılın ❤️
mehmel54 esrabebek sütün yetiyordur yetmese zaten ağlardı anlardın sürekli emmek istemesi hem emme refleksleri çok olduğu için hemde senin kokunu almak senden o güveni almak için bu zamanların değerini bil her anı doya doya yaşa ben yapamadım 1 aylık olduk şimdi bile keşke kimseyi dinlemeseymişim diyorum birçok konuds
esrabebek anneleri-bisalin insallah öyledir cok sagolun saat kactan beri ayakta ilk kez böyle oldu bende telaslandim ister istemez
anneleri-bisalin esrabebek arkadaşın dediği gibi cisli bez sayısı dolu dolu 5 ise hiç bir sorun olmaz aç olsa inan anlarsın bir günü bir gününü tutmaz 40ı çıksın daha rahat edersin stres yapma her uyudugunda uyu dinlen
esrabebek Taliskobaby cok s anneleri-bisalin insallah evet ama ilk cocugum oldugu icin biraz da acemilik ve yetememe korkusu
Efeninanasi Taliskobaby ayy benımkı 2 bucuk aylık ben bıle özledım yenı doğan hallerını🙏Hıc bır gunu geri gelmıyor hergunun tadını çıksrtmak gerekiyor haklısınız🥰🥰
anneleri-bisalin esrabebek benimde ilk çocuğum 3 aylık aynı şeyleri herkes yaşıyor bebeğinin derdini yakında anlayacaksın Allah hepimize kolaylık versin sağlıkla büyüsünler