Kgg28 Kızlar bebeğim bir aylık ger emzirme sonrası mutlaka gaz çıkarmalı mı bazen çok uğrasssn da bişey çıkmıyor ve huysuz olmuyor yani her emzirme den sonra gazı olmasa da oluyor mu yoksa ben mi çıkaramıyorumdur ?
Gulsenck Kgg28 bazen çıkmıyor evet canım yan yatır böyle durumlarda (ama sen yine de her emzirmeden sonra çıkarmaya çalış )
minikoannesi Kgg28 emzirme sonrası ben gündüzleri mutlaka deniyorum çıkarmayı ama gece uykusunu açmamak için emzirip yatırıyorum bir problem yaşamadım tabi her bebekte farklı olabilir
Elf55 Kgg28 Merhaba, her emzirmeden sonra gazını çıkarmaya çalışın Bazen 10 dk içinde bile çıkabiliyor. huysuz değilse çok zorlamanıza gerek yok düşünüyorum.
Kgg28 Gulsenck yani bazen kendisi de sakin filen oluyor gazınolmadığını düşünüyorum yoksa deniyorum mutlaka
Kgg28 minikoannesi evet bi de o var bende öyle yapıyorum eğer huysuz değilse zaten gazı olsa belli eder diye düşüncem ama bi sorayım dedim her emmek gaz yapar mı yoksa uykudan bu yüzden kalksın istemiyorum
Kgg28 Elf55 teşekkürler bende öyle yapıyorum geceleri ağlamıyorsa emmeden sonra yatırıyorum umarım doğru olandır varda çıkarmadan yatırdıysam diye düşündüm bi sorup danışayım dedşm