Minikuzu Cilekli 10 gün sütüm gelmedi hiç dert etmedim geleceğine inandım ve hiç beklemediğim anda taşmaya başladı. Sıcak suyun altın göğsünüze masaj yapın sık sık dul rezene çayı bulgur yeşil soğan bunlar bana süt yapıyordu. Bol bol helva yiyin ve su için en çok su süt yapıyor. Asla sütünüzden vazgeçmeyin geleceğine inanın kafada bitiyor
Taliskobaby Cilekli YouTube da elle sağım videosu var mutlaka izleyin ben oradan izleyip sütümü getirdim .. en önemlisi hiç endişe duymayın gelecek o süt 🙏🏻🙏🏻 İlk başlarda canınız acısa da pes etmeyin.
Mminikmucizem Cilekli elektrikli pompa al canım hiç bekleme bende gelmesini bekledim boş yere 4 gün sonunda tavsiye üzerine pompa aldım ve ilk denemede sütüm geldi bebeğin boşuna sütten mahrum kalmasın pompa garanti getirir sütünü imkanın varsa da avent tavsiye ederim
Seyda1453 Rezene çayı Bestlak damla Promalt içecek Pekmez Dereotu Sağım yapmak Gelmese bile emzirmek.. Bunların hepsini denedim hangisi etki etti bilmem ama geleceğine inan ve çabala. Unutma o süt elbet gelecek sadece biraz sabır..
baloglusss Seyda1453 rezene süt yapmıyor arkadaşlar ve ciddi çalışmalar var bebekte havale ve epilepsi hastalığını tetikliyor süt yapsın diye içmeyin
Ursm-2 Önce bi tahin helvası yiyin ama cok yemeniz lazım arkasındanda bolcana su için dereotu dut kurusu hurma yiyin helva sütü indiriyor demişlerdi inanmadım ama basıma gelince yaptım gercekten getirdi sütü
Surimsine 22 gün önce sezaryen doğum yaptım ama sütüm gelmiyor🥴 ilk iki gün azimle emzirdim sonra göğüs yaralarımdan çok sık emziremedim hipp emziren anne çayı içtim 30 cc anca geliyordu zamanla iyice azaldı yeni bir çay siparişi verdim ve wee nin göğüs ucu silikonundan sipariş verdim umarım işe yarar 🥲 bu arada dereotu aldım boza aldım ve havuç aldım bunlarında süt yaptığı söyleniyor herşeyi denemeye başlayacağım. Bir umut sütüm gelir diye bekliyorum ama uyku ve yemek yemem çok az bebeğe kendim bakıyorum ve çok uykusuz kalıyorum bunlarında etkisi çok be olacak bilmiyorım
Glcntna Cilekli bendede gelmemiiti mama +meme gidiyoruz şimdi mamayı azalttık gelmeye başladı 27 günlük uyku çok önemli furst buldukca uyu bide bestlak damla aldım ben o zamndan eiberi daha iyi kuruyemiş dereotu rezenen bunlarıda içiyorum bide bol bol emmesi lazım
YigitAlimmm Cilekli bol bol su iç iyi beslen çocuğunu emzir mümkünse makinan varsa göğsünü sağ yoksa hastanelerde sağım yapılıyor her gün sıcak duş al ve kafanı rahatlat herşey kafada bitiyor inan hiç süt kaygısı yaşamadım olmazsa mamayla büyür nolcak dedim ve bebeğim 4.5 aylık oldu hala dolapta çok fazla sütüm var . En önemli tüyo tüm olumsuz savtma konuşanlara kulağını tıka en güzeli o ya bana emen bı çocuk getirde emzir göğsün açılsın bile dendi şimdi aklıma geliyor da gerçekten bı kadının en zor dönemleri Allah sabır versin
Mhnds Cilekli duş alın masaj yapın göğüslerinize kuruyemiş yiyin incir ceviz badem gün kurusu hurma bende etki etmişti 2.gün gelmişti :)
Cilekli Bütün cevaplar için gerçekten çok hemde çook teşekkür ederim 🌸 hepsi ayrı ayrı faydalı bilgiler .
Katun Cilekli geçmiş olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah ten tene temas yapın o zaman gelecektir sütünüz stres yok😘
mino01 Cilekli benim bebeğim de küvezde 😔 3 hafta olacak. Kalbinden rahatsız maalesef ameliyat için haber bekliyoruz. Ama moralimi yüksek tutuyorum. Sütüm kesilmesin diye üzülmemeye çalışıyorum. Şükür rabbime kesilmedi.