Nergisim09 Minou 13 aylık canım 12 aylıkken 9 kiloydu masallah hareketli kızım koşturup duruyo evın içinde haliyle kilo alamıyo 🤦🏻♀️
Minou Nergisim09maşallahhh 🧿🧿 bir aylıkken kaç kiloydu hatırlıyo musunuz? Sadece sizin sütünüz mü ? Mama takviyesi yapmışmıydınız?
Nergisim09 Minou sadece anne sütü canım hiç mama kullanmadım valla hatırlamıyorum canım yaa 4.450 gram dogdu 37+4 de
BenimMasalim Minou 3.180 doğdu ilk ay kontrolünde 4.500 civarıydı sanırım, 2.ay kontrolüne birkaç gün var henüz bilmiyorum kilosunu 🤷🏼♀️ bu kilo işlerinde en güzeli persentil tablosu, aylık 600 gr ve üzeri normal kabul ediliyor zaten.
Minou BenimMasalim mama takviyesi yaptınız mı ? Nasıl besliyorsunuz 3 saatte bir kaç cc süt veriyorsunuz? Yada kaç saatte bir veriyorsunuz? İlk bebeğim çok tecrübem yok , yanlış anlamayın sormamı lütfen:(
BenimMasalim Minou hiç mama vermedim, emzirdiğim için de cc hesabı veremiyorum ne yazık ki. Bebeğim ne zaman ağlarsa o zaman veriyorum 40ından beri. Bazen 2 oluyor bazen 3. Sizin bebiş kaç kilo boyla doğdu şimdi ne kadar? Hiç baktınız mı persentil tablosuna? Ya da doktorunuz takviye yapmanızı istedi mi?
Irmakprensesinannesi Minou valla ilk 3 ay 1 kg yakın aldı 1830 gr di ewe geldiğimizde 3 aydan sonrada 500 800 gr arası alıyor genlde şuanda 5 ay 23 günlük 64 cm 6500 gr