Buseennar Kızlar 1 aylık bebeğim hem anne sütü hem mama yiyordu bugün mama yemek istemiyo zorla verdim sizce neden bişey mi oldu acaba hasta mı
Elf55 Buseennar Merhaba, sizi endişelendirmek istemem. Ağzında beyaz kabartılar varsa pamukçuk olabilir ondan dolayıda istemeyebilir.🌸
ada_34 Buseennar gazı falan olabilir mi ateş kusma, sürekli ağlama vs yok ise korkmayın hemen kusma derken aşırı kusmadan bahsediyorum yoksa bebekler kusuyor normal olarak genelde zatende. Uykuda mama verdiğinizde de içmiyor mu?
Buseennar Elf55 emerken oluyor sonra gidiyor dudaklarındakiler pamukçuk olsa meme nasıl emer ki? Meme de emmemesi lazım değil mi?
Buseennar ada_34 bi kaç kez kustu ama çok az yani normalde de oluyordu bazen mama fazla geliyor o zaman yapıodu bide ağzı kıruo gibi sürekli şapırdatmaya çalışıyo
Elf55 Buseennar mama içerkende istemeyebilir benim öyle oldu 🥺 ben ikiside olmuyor diye okudum çok pardon 🌸
Berenarya Benim bebekte mama yemeyi birakti 1 aylık o da sadecee anne sutu aliyor o da yetmiyor zorla veriyorum siringayla ama yemiyor 2 haftadır bıraktı neden bende bilmiyorum