BirAlparslanAnnesi Taksit taksit anlatıyorsun sende arkadaşım tam yazsana herşeyi.. valla zerre inandırıcı değil eşinizin söylediği. Hee arkadaşlarına takıldıysada madem telefonları neden açmıyor ki nasıl bi sorumsuzluktur bu
Serzeyy BirAlparslanAnnesi ee benim de bundN haberim mi var ki mal gibi yeni öğrendim yazdim iste ay çok gerginim
Mutlulugunadi_bahar Serzeyy sakin olun böyle bir durumunuz varsa önce Kendinizi düşünün. Ben başta farklı düşündüm ama sanırım eşiniz biraZ umarsız davranıyor
Serzeyy Mutlulugunadi_bahar kendisi mesajıma cevap verdi birazdan arayacağım diye atadi sonra benim bilmediğim bir arkdasi helmis onunla görüşmüşler. Sonra yemek yiyop geleceğim dedi su an yolda geliyor. Benzinlik falan da hikayeymis. Normal bir ardkas ise neden yalan söylesin değil mi?bi sıkıntı var .
_mmom Serzeyy ilk kez mi yaşadınız bu durumu? Yani telefonu açıp arkadaşımlayım demek çok mu zor ben kızdım sizi mağdur ettiği için.
Mutlulugunadi_bahar Serzeyy Allah Allah bu ne tuhaf iş… işten çıktım arkadaşımla yemek yiyeceğim diyemiyor mu? Birde meraklandiniz endişe ettiniz
Serzeyy _mmom aynen öyle tenezzül bile etmedi aramalarıma üstüne bide ben ararken başka biriyle konusuyordu
Serzeyy Mutlulugunadi_bahar ben devamlı arayıp rahatsız ediyormuşum o yüzden cevap vermemek daha mantikliymis