Prensesannesi38 Serzeyy bir arkadaşına falan mı takıldı aceba böyle huyları var mıdır yoksa hep haber eder miydi
eymenzeynep Serzeyy eşiniz kayıp mı ? 24 saat olduysa karakola gidip kayıp ihbarında bulunun. Kayıp şahıs diye çıkar. Bir polis çevirmesine takılırsa polis kimlikten sorguluyor ve kayıp olduğu çıkıyor. Onun harici şu an yanında olan birini biliyorsanız oradan ulaşın
hemsireleylos Eşime ben bunu bi kez sormuştum ohoo öyle zormuş ki mahkeme kararı lazım karakola gidecen kayıp ilanı verecen dilekçe yazacan savcı seni çağıracak cart curt zor yani
Serzeyy Berus biliyorum 24 saat geçmeden bisey yapılamıyor ama en azından burdan hani yardım çıkar mi acaba
birtutamsac Serzeyy onun içim eşinizin telefonunu da aktif etmeniz gerekir. Kavga mı ettniz bi sorun mu var ne kadardır ulaşamıyorsunuz eşinize
Serzeyy eymenzeynep yok kayıp değil ama 10da 1 saate gelevem dedi hayla gelmiyor telefonlarıma da cevap vwrmiyor kendisi isten çıkmış geliyordu
Ahmetinannesi668 Serzeyy kayınbabanıza söyleyın o arasın ya da kaynınıza ya da sizin babanız arasın arkadaşlarını çok saat geçmiş
eymenzeynep Serzeyy hava durumu malum. Yaşadığınız yerde kar yağışı varsa ondan ötürü gecikmiştir. Dediğim gibi polis numaradan nerede olduğunu bulmaz. O çok farklı bir olay.
Serzeyy NukleerBaslikliKiz benzilkteyim diye sesli mesaj atmış arabanin motoru donmus onu açıyormuş ama bitle bisey imkansız yürüyen araba nasil 2 dk içinde donsr
birtutamsac Serzeyy annesini arayın sizin telefonunuzu açmıyosa ya da babasına söyleyin kaç saattir ulaşamıyosunuz bilmiyorm ama en yakın arkadaşıyla irtibata geçin
Ahmetinannesi668 Serzeyy arabanın motorunun donması için arabanın saatlerce beklemesi lazım don da çalışan araba bi an da donmaz.
Izosunmommysi Serzeyy Arabanın motoru donması icin uzun saatler çalışmaması lazım benzinlik yakın degilsede donan arabayı benzinliğe cekemez. Işten çıktığından beri uğraşıyor olabilir çünkü donan motoru acmak biraz zor olabiliyor