Balkupum00 Hamileliğimde böyle genislemedim doğum yaptım basen oldu böyle bisey yaşayan varmı kızlar ya en beğendiğim şeyleri bile basenlerim yüzünden giyemiyorum nasıl gider bölgesel incelme olur mu lütfen bilen yazsin
bhrcpt Balkupum00 Bende basenli bir insandım çok kötü bir durum birkaç ay bisiklet sürmüştüm haftada 2 falan sürüyodum kendiliğinden basenler komple gitti. Yıllardır eritemediğim basenler o bisiklet sayesinde gitti. Birde benim bisiklet çok ağırdı sürebilmek için pedalı güçlü çevirmen gerekiyordu ter içinde kalıyordum 😂
Elif2727 Balkupum00 Valla ayno dertten muzdaripim basen eritme hareketlerini yapicam yarindan sonra insallh tabi 😂
Balkupum00 Elif2727 bende hamilelikten önce yoktu ya hatta hamileyken bile yoktu bi göbek vardı onuda veririm gider sanıyordum bi doğurdum içimde kaldı sanki çocuk ahaha 😂😂
Elif2727 Balkupum00 bendede hamileyken basladi basenlerimin cikmasi bebege kilo yapicak ne varsa yemistm ama hep ben almisim kiloyu.kizcem dogdu 2 50kilo bilseydm ben alicam yemezdm bukadr😂