Denizmelisa 1 yaşında kızım bir türlü uyumuyor ayağımda sallıyorum uyuyor yatagına koyuyorum uyanıyor hani büyüyünce düzeliyordu bu uyku yaaa ağlamak istiyorum 😢
Mervea Denizmelisa doğduğu zaman 40 çıksın düzelir dediler düzelmedi 3 aylık olsun düzelir dediler düzelmedi 6 dediler gene aynı. Yaşına girsin daha kötü oldu bizde sizin gibiyiz yatağına öcü gibi bakıyor tam uykuya daldığı zaman koyuyorum ve bi bakmışım uyanmış daha sık emmek istiyor
thelake Denizmelisa Büyüyünce geçer düzelir diye bisey yok anacim daha da artıyo tabi bu bebeğe göre değişiyor 2 çocuk büyüttüm 3. Buyutuyorum büyüdükçe gecen bisey görmedim Allah yardımcımız olsun küçüğü mız mız diğer iki büyüğüm aşırı yaramaz sonum tımarhane 🤣🤣
Denizmelisa Mervea ya aynen oturuyor başlıyor ağlamaya hop tekrar yatır kaldır. 5 kez yatır kaldor yaptım an son beşiğin içine bende girdim orda ayağımda salladım yavaşça bıraktım sonra beni görmen lazım o beşikten nasıl çıktım 😂🙈
Alyanur Bizde 10 aylik oluyoruz hala uyumuyor ben ümidimi kaybettim biz 1 yilda daha uyuyacagimizi sanmiyorum🤦♀️
Denizmelisa Radikall_Anne ben neler dinlettim hiç olmuyor zar zor hep piş piş sesiyle uyuyor uyudugunda
Denizmelisa azm onu yaptım işte öyle uyudu ben girdim beşiğine 😂 ayagımda salladım nefes almadan oracıkta bırakıp takla ata ata çıktım beşikten öyle uyudu en son 😂
Deletedmom115 Denizmelisa 1 yaş sendromu olabilir olabilir zorlamayın hiçbir şekilde geçici bir durum.
Denizmelisa Deletedmom115 Aklıma sendrom geliyor artık etraftan araştırdıgıma göre ama ne zmn geçer hiiiiiç bilmiyorum 🤷♂️ Ya defalarca akşam kalktık oynadık geri yattık yine tekrar sar başa yaptık 😊
sevcan Deletedmom115 birden huyu değişti hiç böle diildi uyumamalar ağlamalar sinirlilik hali iştah kapanması ben 2 yaş ta başlıyo dıe bılıyordum sendrom dişe bağlıyordum demekkş varmış. bende hep sana soruorum dmı ciddi ciddi sende hep bana gülüyosun neyse saol 🙋🏻♀️...