nihal-oguz1 48 günlük oğlumun kakası saman sarısı ve sulu. Ama birkaç keredir kakasında pirinç tanesi kadar koyu yeşil kaka gördüm yarın doktora gidicez ama korkuyorum sizin de başınıza geldi mi?
endlesslove nihal-oguz1 Ne ile besleniyor acaba? Anne sütü ise yediğiniz bişeyden olabilir. Mama alıyodu benşm kızım onda da oluyordu ama her şeyi normaldi
patiseverr_ nihal-oguz1 bizim komple yesıl kaka yapmıstı canım mama degısmıstım eskı mamaya dönünce dızeldı ama ara ara hala oluyor normaldır dıye düşünüyorum
Cemreee nihal-oguz1 yeşillik yediğimizde de oluyor bende olmuştu sarı ve sıvı olması normal sadece anne sütü ile besleniyorsa
Annee20 nihal-oguz1 çok normal buyuzden doktora gitmene gerek yok ,😂 Bende kontrolde sormuştum aynı senin gibi arada yeşil oluyor mama yiyen bebeklerde oluyor çok normal no problemmm
nihal-oguz1 endlesslove anne sütü alıyor. Geceleri de iki ölçek hipp mama veriyorum sadece günde bir kere yani. Ağlıyo huzursuz bir bebek. Bir de sizce 36.9 37 derece ateş yüksek mi
Nursena0606 nihal-oguz1 Verdiğiniz mamadan kaynaklıyordur. Ateşi yüksek değil ama var. Oda ısısını düzende tutmaya çalışın. Havalar soğuk diye aşırı bastırmayın.
Bebegimm1 nihal-oguz1 ustunu inceltin cok mu kalin giydiriyorsunuz atesi hafif var eger ustu kalinsa inceltin yeşil renk normal demisti doktorm 1 sene olucak hala yesil yapar ve atesini koltuk altindan bakin orasi dogru sonuç verir
Annee20 Bebegimm1 ne alaka ateşle falan ya kafa bulandirmayin mamadan işte kızın kafasını karıştırmayın.
Bebegimm1 Annee20 Zaten kakasi normal demisim atesi hafif var eger ustu cok kalinsa ondan dolayi vucut sicakligi yuksek cikabilir..
Afram96 nihal-oguz1 mama da veriyorsaniz normal arada oluyor. Bize doktorumuz cok detayli anlatmisti hemen herseyi hastaliga yorma demisti bazen sadece anne sutu ile beslenen bebeklerde bile olabiliyomus yesil kaka on sut u fazla gelince yesil kaka olabilirmis vs. Normal yani korkmayin
Ozge251021 nihal-oguz1 mamanı keçi sütlü mama yapmanı öneririm ☺️ Keşke benim oğlumda alerjik olmasada içirebilsem kakaya gelince senin beslendiğin şeylerle alakalı rengi değişebilir kaka pek kafa yorulacak konu degil benim bebegim hep değişiyor Yani bazen yeşil bazen sarı
endlesslove nihal-oguz1 Eğer 37 üstüne çıkıyorsa soktora danış canım ama kalın giydiriyorsan da sıcaktan da çıkar
endlesslove nihal-oguz1 Dışkı rengi de bana kalırsa normal benşm kızımda da oluyodu bağırsak florası henüz tam oturmadı annesi korkma 🙏🏻