Minaersz28 Ne zaman vermem gerektiğini bilmiyorum emzirmeden yarım saat önce yada emzirdikten 1,5saat sonra dediler bende akşamları veriyorum ama kızımın ağız kenarları kan damlasini verdikten sonra kırmızı oluyor acaba neden
Uzayiko Minaersz28 benim doktorum aç karnına demişti bende sabah uyandığında emzirmeden önce veriyorum..kırmızılık hiç olmadı bilgim yok
Bilgegamze Minaersz28 sabah uyanir uyanmaz veririm ben 10 15 dk sonra emziririm. Alerji olduğunu düşünmüyorum ben ama dr a danisin marka degistirir belki biz bestiron kullanıyoruz memnunuz
Yasemin38 Minaersz28 vegaferon bizde kakada kan olmuştu ilk kullandığımda birdahada vermedim canım. Aile hekimi 5 gün verme sonra tekrar ver sıkıntı olursa değiştirelim demişti. Ama ben hiç denemeden ilaç değişimi yaptım.
Nimetdogann Sağlık ocağının verdiği damlanın içeriği pek temiz değil ve yan etkileri fazla doktorunuzla görüşüp başka bir damla tavsiyesi alabilirsiniz Demir emilimini süt ve süt ürünleri azalttığı için aç karnına vermelisiniz emzirmeden yarım saat önce veya sonda