Gizemadaliya Ertugrulunannesii bende kraftın var bi kaç kez kullandık 3 farklı kullanımı var kızım çok hareketliydi durmadı kutusuyla birlikte gönderebilirim
Ertugrulunannesii Gizemadaliya kraftın bende de kangurusu var hediye geldi ancak hiç memnun kalmadım ben
Musabomerveannesi Ertugrulunannesii merhaba kanguru aldınız mı bende ilkay baby var ergonomik kanguru oğlum içinde ağladı için bir kere deneme amaçlı kullanıldı 100 tl ye gönderebilirim dusunursenz @zarifce_tasarimlar instagram adresim mesaj atarsiniz fotoğraf gönderebilirim
Sehergkmen Yldzilhan tabi olur dolap uygulamanız var mı yada gardrops ordan satış yapalım eğer beğenirseniz hem komisyon kesilmez hemde siz kargo ödemezsiniz
Sehergkmen Yldzilhan baktım da bir sürü hesap var siz seher.mikail hesabına mesaj atar mısınız bi bebek resmî var profilde pembe bir üstle
Sehergkmen Yldzilhan bir erkek ve Gülen bir erkek çocuğu resmî var yan yana profilde o sayfa mı ? 2 gönderisi var yabancı bir ülke yazıyor konumda 🤦♀️
Pembekurdela Sehergkmen emzirmekten oldu ozaman anladım canım çok teşekkür ederim peki geri diş etlerin eski haline geldi mi
Sehergkmen Portakal eğer almayı düşünürseniz gardrops uygulamasından satabilirim hem benden komisyon kesilmez hem de siz kargo ücreti ödemezsiniz sadece güvence bedeli ödeyip ürünü teslim almış olursunuz ikimizde karlı çıkarız yani
AliKereminannesi arzu_duru neden satıyorsunuz acaba bebeğiniz kullanmıyor mu yoksa siz mi memnun kalmadınız ? Bide bu havalarda terletiyor mu kanguru hem bebeği hem bizi
Sehergkmen AliKereminannesi kanguru düşünürseniz bende hiç satılmamış bir ürün var kutusuyla gönderiyorum 2 yönlü 3 farklı kullanım özelliği var hava alıyor ve bebeği sizi terletmiyor. Bel destekli Doğumdan itibaren kullanılır 80 e verebilirim