Hohomoromu Boyu 92 cm sizce kisami kizlar yaşıtları daha uzun ortalamanın altında sizinkiler ne durumda
2pati_1baby Hohomoromu erkek çocukları geç boy atabiliyor ama anne babayada bağlı tabi bizimki 22 aylık oldu erkek; 1.5 ayda 4 cm uzadı 86 cm oldu babamız baya uzun ben kısayım tabi😅 dert etmeyin uzar
Tuba Hohomoromu benimki o aylarda 98cmdı ama birden boy atmıştı. büyük gelen şeyler birden küçük gelmeye başlamıştı🤭
Neslihansr Hohomoromu bizimde 95 cm . Hemşire 98 falan ideali dedi ama bence bu şuanlık takılacak bir sorun değil . Çok da uzamazlarsa veririz baskete olur biter üzülme 🥰
merveasm Hohomoromu bnmkide aynı 92 ama bakıyorum geneli daha uzun oluyor. Bilmiyorum iştahsız değil diye mi kısa bnde bu durumu cok takıyorum
Hohomoromu 2pati_1baby 1,5 ayda 4 cm uzasa bizimkide çok iyi olur 😁 sağlık olsun tabi de boy da çok kısa olmasın
emsare Sizin ve babanın boyu kaç benim oğlan uzun ama babası amcası 190 üzeri ben kısayım bana çekmedi 161
Hohomoromu merveasm takiyor insan ister istemez benim ki de istahsiz sayilmaz fena degil yiyor ama yasitlari daha uzun kaliyor yaninda ne yapalim saglik olsun