290818 Merhaba güzel anneler sorum şu ki çocuklarınızı her ay düzenli çocuk doktoruna götürüyor musunuz yoksa sağlık ocağına götürmek yetiyor mu eğer ki çocuk doktoruna gidiyorsanız nelere bakıyor doktor gidilmesi şart mı ?
Reyna 290818 sağlık ocağına sadece aşı için gidiyorum. 1 yaşına kadar her ay 1 yaşından sonra 3 ayda 1 özel takipli olduğumuz doktora gidiyoruz. sağlık ocağında ki kontroller çokta önemli değil çünkü onlar çocuk doktor değiller 😮💨
JaneEyre 290818 takibi ve kontrolleri acisindan gitseniz iyi olur tabi.. gelisimini takip ediyor genel muayanesini yapiyor boy kilo bas takibi vs. aklinizdaki sorulari sorabilirsiniz her ay gitmiyoruz. Her gittigimde aksi bir durum olmadigi surece ne zaman gelmem gerektigini soruyorum. Ben sormadan o soyluyor zaten :)
serebro 290818 ilk 6 ay sürekli sonra 9 ay 1 yaş 1,5 yas olarak gittik. Sağlık ocağına sadece aşı için gittik.
Yoruldum 290818 5. Aya kadar her ay görmek istiyorum daha sonra 3-4 ayda bir görüşüyoruz demişti doktorumuz öyle de yaptık. Önce bebeğimizin genel durumunu soruyor, bir gün içinde neler yapıyor , beslenmesi , çişi kaka durumunu konuşuyoruz . Kafamız takılan öğrenmek istediğimiz konular üzerinde konuşuyoruz daha sonra fiziki muayeneye geçiyoruz. İçimiz rahat ediyor , klinik olduğu için hasta bebekler ve sağlıklı bebekleri ayrı zaman dilimlerinde kontrole alıyorlar . Sağlık ocağına da 30. Gün 2. Ay ve 4.ayda gittik devlet aşıları için .
Ozlemprlpn 290818 her ay düzenli olarak çocuk doktoruna kontrole götürüyorum sağlık ocağında sadece boy ve kilo ölçülüyor çünkü ve devletin karşıladığı aşılar yapılıyor ama özel aşılar, aylık rutin kontrolü ve gelişim takibi için çocuk doktoruna götürüyorum
Milena11 290818 şart diyemem ama ben her ay gidiyorum. Bence çocuğun takipi güvenilir doktoru olması önemli bir sorun olduğunda gece gündüz sorabilmek önemli. Sağlık ocağına da her ay gidiyor ama arada çok büyük fark yemesin den uykusuna yapacağı aktivite ye kadar her ay anlatıyor benim doktorum
Vuslat23 Zorlu doğum, midesi yıkandı, sarılıktan yattı , pandemı derkenn nefret ettım hastaneye dr dan, 3 4 ayına kadar her kontrol vs yaptık sonra rora aşılarını , sonra sadece aşı zananı saglık ocagına gıttık , hiç götürmedım
Buseslm 290818 benim oğlum da 4 aylık her ay düzenli götürdük devlet aşılarını da özel hastane de yaptırdık bizim için en iyisi ayrıca sağlık ocağına gitmek zorunda kalmamız oldu. Hem özel hem devlet aşıları birlikte yapıldı. Boy kilo takibi başka sormak istediğiniz sorular için iyi oluyor tabi. Bir sorunuz olduğunda doktora mesaj atıp sorabiliyorsunuz .