Defnem20 momyorgunnn canım gecmiyor 5 yıldır falan var en son Haziran da gitmiştim 2 mm ama.gecen gittim 7mm olmuş ve gribim ondan olacağını söyledi ama yine de emin olmak için haftaya gün verdi
Mavisim momyorgunnn evet hala varlar geçmedilerki bazen çok hasta olsam büyüyüp küçülüyorlar mercimek kadarlar ilk çıktıklaeında 15×8 mm civarındaydılar bi senede anca küçüldüler
Mavisim Defnem20 7 yıllık bi lenf nodu kötüye dönmez içiniz rahat olsun ha yeni bi olgu oluşur onu bilemem ama zaten var olan bi lenf 5 sene olduğu gibi kalıyorsa o kötü değildir araştırmalar 2 seneden sonrasını zararsız kabul ediyor 🤗
Defnem20 Mavisim canım gribim.iste gittiğim de hastaydım büyümüş 7 mm olmuş korktum gribim geçince bir daha gideceğim
momyorgunnn Mavisim ne kadar süredir varlar ne kadar süre sonra küçüldüler ben de çok kafama takıyorum
Mavisim Defnem20 gitmene gerek yok bence olabilir benim kızımdada var hastalnınca büyür iyileşince küçülür benimkide aynı
Defnem20 Mavisim kuuz doktor da baya büyümüş falan diyince endişe ettim gribim şişmesi normal değil mi
Defnem20 momyorgunnn boynum da var kulağımın arkadasinda var senin nerelerinde var kaç cm veya mm ler
Mavisim momyorgunnn ayyyyy ben ne takıyprdum doktor birşey yoksa yoktur merak etme 6 7 ay sürdü 8 10 defa doktoea gittim😂
momyorgunnn Defnem20 benim boynumdalar 1 cm ye yakın ama aşağı doğrular aşağı tarafta olanlar daha riskli oluyormuş seninkiler neredeler