iremnurbanu Kızlar selam 1,5 aylık bebeğim var ve sol gözünde çapak var 15 gündür geçmiyor. Anne sütü , sıcak su çay pansumanı hepsini denedim, tecrübesi olan biri varsa paylaşabilir mi çok üzülüyorum yüzünü sürekli kaşımaya çalışıyor :(
Badeninannesi1 iremnurbanu kaynatılmış ılık suyla hep silin tek seferde dıştan içe doğru ,çapakları gördükçe temizleyin 2 göz icin de ayrı pamuk kullanın.Göz pınarlarına içten aşağıya doğru sürekli parmağınızla masaj yapın biz bu şekilde hafiflettik en son da bir damla yazdı doktorumuz tamamen geçti.ara sıra oldukça yine damlayla ve yazdıklarımla geçiriyoruz ama kesin çözüm olmuyor sanırım bebeklerde belli bir aya kadar olması normalmiş.
Sezenturna iremnurbanu bizim.benzee durum iki kez oldu. Goz kanallarinda tikaniklik olabiliyor dedi doktor bebeklerde. Burun ile goz arasindaki kisma hafif kisa sureli masaj onerdi ve bir damla verdi hemen gecti. Size tavsiyem goturmeniz. Ayni durumdur buyuk ihtimalle hemen geciyor zaten. Ama.ilerlerse sikinti.
Benbenim2 iremnurbanu benimde bebeğimin öyle oldu sakın sit felan damlatmayın mikrop daha fazla oluyormuş ben temiz bir pamukla sildim ama sildiğim yeri aynı yerle ailmedm çevirdim pamuğu ve göz çevresine ellerimi yıkayıp hep masaj yaptım
iremnurbanu deniz-95 tabi ki ilk iş doktora gittik ama sıcak su ile sil masaj yap dedi yaptım geçmiyor ondan yazdım
iremnurbanu Badeninannesi1 teşekkür ederim bende elimden geldiği süre böyle yapmaya çalıştım fakat geçmiyor damla da yazmadı tıkanıklık cerrahi müdehale ile geçer diyince korktum bir daha gitmedik ne kadar sürede geçmesi lazım ona göre tekrar götüreyim
iremnurbanu Sezenturna bize de keşke damla verseydi çok değildi o zaman zannediyorum o yüzden masajla geçer diye vermemişti
Badeninannesi1 iremnurbanu cerrahi müdahale icin sanırım uzun süreler geçmezse 1 yasa kadar gibi bekliyorlar.Damla kullanınca 5 -7 günde geçiyor direkt ama silme ve masajla hafifliyor sık sık yaptığınız takdirde 10 gün icinde geçer muhtemelen