Metos-mom Kızlar bebeğim 40 günlük bu 2 saatte bi acıkma işi ne zaman biter acaba , ilk bebek olduğu için bilmiyorum…
Lulemom Metos-mom 3. Aydan sonra 3 saate çıktı. Şuan 5 aylık bıraksam 5 saat bekler 🤦🏼♀️ O yüzden ona bırakmıyorum 3-3.5 saatte emziriyorum, bazen emmiyor 4. Saatte emiyor
ayse_35poyraz Metos-mom benim bebegimde 18 günlük çok zor uyandırıyorım emzirmek için elimden geldiğince uğraşıyorum ama bazen 3 4 saat yemediği oluyor nasıl düzene sokucam bilmiyorum altınıda her açışımda işiyor kirletiyor kendini komple degiştryom nasıl olcak bilmiyorum kare pamuk koyuyorum ama bazen taşırıyor
Minou Metos-mom bir aylığız bizde doymuyor sürekli memede 😂 üç saat yapmayı deniyorum ama ağlıyo hemen
Metos-mom ayse_35poyraz valla bende öyle günde 4 kez kıyafet değiştrdiğim oluyo tuvaletini çişini iyi yapıyosa doyudur
ayse_35poyraz Metos-mom Kıyafet kalmıyor geç kuruyorlar bşy ıslatsa hemen yıkıyorum valla inşallah doysunda valla vicdan azabı çekiyorum bazen gece 4 5 saat uyanamıyorum tüm gün tek başıma gündüzde yatamıyorum