Derinbebis Prenses0909 bizde 2. Ay aşısını bugun olduk huzursuzlandı akşam benimde carpol verdim beklemeyin bence rahatlatıyo ateş çıkarsa huzursuzluğu çok olur ağladıkça daha çok çıkar ateşi bi seferden bi sıkıntı olmaz ateş düşürücüde
Toprakbey Prenses0909 2 aylık bir bebeğe 37 bile çok. Ama korkulacak birşey olmuyor canım aşı o kadar zarar vermiyor.
Asafeymeninannesi Prenses0909 aynen calpol Bende şu an tetikteyim. 4.ay aşımızı olduk ateşimiz bir çıkıo bir inio ne yazık ki Rabbim korusun evlatlarımızı 🙏
MasalMavi Asafeymeninannesi ay bende aynı durumdayım 38-38,6 gidip geliyo 😔 bide inliyo sürekli mama meme hiç birinide istemiyo 🙏🏽 Allahım bu gece yardımcımız olsun
Asel060519 Asafeymeninannesi hangi ölçüde veriliyor calpol. Bizimde az kaldı 2. Ay aşımıza tedbirli olayım şimdiden
Asafeymeninannesi MasalMavi amin inşaAllah 🙏 Demin bende 37.8i gördüm calpol verdim. 38i görmüşseniz calpol verin daha fazla beklemeyin
MasalMavi Asafeymeninannesi verdim tüm gece sirkeli suyla her yerini sildim ama işe yaramadı 40 oldu tüm gece acildeydm 😢
Asafeymeninannesi MasalMavi anaamm sirkeli su ateşi ilkin düşürür ardından daha çok yükseltir 😏 yapmasaydın keşke Çok geçmiş olsun. Şu an durumu nasıl
MasalMavi Asafeymeninannesi vallahi bilmiyodum 😳öylede oldu bi fitil verdiler şimdik huzursuz ama şükürler olsun ki ateşimiz yok 37 derece oda normel gibi
Asafeymeninannesi MasalMavi yaa çok sevindim iyi olmasına. Rabbim derdini göstermesin 🙏 Tek zıbınla kalmasına özen gösterin
MasalMavi Asafeymeninannesi teşekkür ederim 😔 vallahi akşm titreyerek ağladığında oturdum sümük salya ağladım 🥺 inş 🙏🏽 Kimsenin ve bidaha başımza gelmez