DogaBerra Kehribar kolyesi kullanıp faydasını gören oldu mu acaba ? Gaz , uykusuzluk , diş ağrısı vs.
Yasemin42 DogaBerra n11 den ipek kehribardan aldım. Kızım 4 aylık salyası bir günde kesildi huysuzlukları azaldı kesinlikle tavsiye ederim.
PurpleTail DogaBerra ben de bunu merak ediyordum. Orjinal kehribar bulabileceğimiz adresleri de yazsalar ne güzel olur☺️
DogaBerra Yasemin42 bende aldım da açıkçası çok huysuz uykusuz gazlı son çare olarak merak ettim sormak istedim teşekkür ederim
Yasemin42 DogaBerra benim bebeğim de gazlı huysuz hatta süt alerjisinden dolayı normalden fazla ağlıyordu biraz. Çok şükür fayda gördüm ama aldığınız kehribarın orijinal olması da önemli
Nagihanekmen Ya ben aldım ama takamiyorum boğazını sıkacak diye bir kere uyandığında boğazında izi çıkmıştı korktum çıkarttım 😑
DogaBerra Nagihanekmen bende ilk aldığımda takamadkm sonra huysuzluğu devam edinde bi çare diye taktım ama sürekli kontrol ediyorum bende
Nagihanekmen Yasemin42 kolye mi takıyorsunuz sıkmıyor mı boynunu tene değmesi gerek diye biliyorum o yüzden kıyafetinin içinden takmıştım ben iz yaptığında
Yasemin42 Nagihanekmen evet kolye takıyorum tenine değiyor sürekli kontrol ediyorum hatta bazen sessiz olunca korkuyorum tekrar kontrol ediyorum☺️