Biricik_11 Kızlar dün geceden beri inanılmaz diş etlerim ağrıyor üstelik şişmiş ne yaptıysam geçmedi, en erken cuma günü randevu var O güne kadar ne yapacam ağrıya ne iyi gelir bilen yokmu?
Tuba11 Biricik_11 Allah yardımcın olsun. Dis ağrısı kötü. Bende çekiyorum. İnanır mısın 3 aydır randevu almaya çalışıyorum yok. Ağrısı mahvediyor her gün antibiyotik içmekten bı hal oldum dis etlerin dişlerim hepsi şişti. Eşim özele gidelim diyor ama görümcem özele gidio bı dünya para dönmesine rağmen hala ağrıyor dişleri. Ne yapıcam bilmiyorum bende. Bİ-PROFENİD. 150 mg al. Ben herşeyi denedim geçmiyor onu kullan ağrısını alır dua edersin ama inanılmaz rahatlatıyor. Nöbetçi eczane bak yakınlarda varsa al yoksa sabah erkenden gidip alabilirsin şimdilik de tuzlu su ile gargara yap.
Elf0305 Biricik_11 ay daha dün düzelmeye başladı benşmde korkunc bişe geröekten çok iyi bilirim majazik gargara o geçirdi benim diş fırçasını geçtim bişe yiyip içemiyor insan onu al bi kullan ilk kullanımda bile rahatlatıyor
Funda80 Biricik_11 karanfil yağı sürebilirsiniz ben hamileyken çok çektim diş ağrısından. Pamukla sürüyordum bir nebze uyuşturuyordu
Biricik_11 Funda80 Karanfil var ama yağı yok diş ağrısı olsa çiğnerim karanfili ama diş eti ağrısı var
Biricik_11 Tuba11 Amin cnm Sağol gerçekten çok zor dünden beri sürekli ilaç içiyorum ama fayda etmiyor özele sordum gerçekten çok para istiyorlar
Tuba11 Biricik_11 yazdığım ilacı al mutlaka. Aynen benimkine baya baya 10 binin üzerinde bi fiyat gidiyor. Malum dar bı zamandayiz şuan onu ödeyecek durumunuz da yok diye gitmiyorum randevu bulana kadar beklicem
Biricik_11 Elf0305 Ben apranax ağrı kesici kullanıyorum bu majezik hap vardı senin söylediğin gargara mı
Elf0305 Biricik_11 aynen onun gargarası var çok iyi gelecek yarın ilk işin onu almak olsun valla bak hemen geçecek bende öyleydim naptıysam geçmemişti
Biricik_11 Elf0305 Çok teşekkür ederim canım ya yarın ilk işim onu almak olacak bu geceyi bi atlatayim özelikle geceleri çok fena ağrıyor
Biricik_11 Tuba11 Sağolsun bir arkadaş da bi tane gargara önerdi bu geceyi atlatayim yarın gidip alıcam gerçekten bu devirde bu kadar parayı insan vermeyi göze alamıyor