Ays0 https://www.gittigidiyor.com/bebek-anne/babyturco-baby-turco-dogadan-yenidogan-islak-bebek-havlusu-12x60-yaprak_pdp_735474306 satıcı baby turco tek alım sınırlı 50 liraya geliyor 12 adet ıslak mendil. Bana uygun geldi sipariş verdim. Başka hesaptan tekrar alabilirsiniz. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum umarım değildir ve kullanan kişiler de faydalanır 🙈
maysa-19 Ays0 bu postu görüp bende aldım şimdi.uygunami geliyor hesap yapmadım hala aynı bu linkteki fiyat.60 li 12 paket 49 TL uygunmu acaba
Ays0 blue5 umarım, gerçekten çok iyi fiyat benim kızım ek gıdaya geçiyor illa ki lazım olacak diyerek 3 kutu aldım annemden eşimden ve kendimden
maysa-19 BalBademmmmmm hadi ya.oyledir fiyatlar aldı gidiyor.simsi görünce uygundur diyip aldım hemen başka fiyatlara bakamadım.
BalBademmmmmm maysa-19 İyi yapmışsınız. Bende bi hafta önce 9lu sleepy i 35 TL ye aldım burda bir arkadaş paylaşmıştı sağolsun. Ama normalde baby turco kullanıyorum bende memnunum
maysa-19 BalBademmmmmm ben artık ne indirimde oraya dönüyorum daha evvel bunun veya sabunlusunu almıştım o bitti migrosun mendilini kullandım şimdi gormusken aldım.elimiz ayağımız ıslak mendil olmazsa olmaz