Aysehris Bebeğime her sabah yumurta sarısı tuzsuz peynir veriyorum çok güzel yiyiyo arada pankek avokado fln veriyorum çok yemiyo hergün yumurta peynir vermek doğru mu başka ne verebilirim kahvaltı menüsü için. Bu arada 7 ay 20 günlük oğlum
Birkucukkelebek Aysehris ben ıhlamur suyunda hurma bebek bisküvisi muz karıştırıp veriyorum. Siz tek tek mi veriyorsunuz
nilisko Aysehris Ben kahvaltısında cennet hurmasıyla labneyi karıştırıyorum bazen içine hipp organik bisküvide koyuyorum hem faydalı hem de çok seviyor
kitapkurdubebeninanasi Aysehris sadeece sarisindan omlet yapardim ben o zamanlar peynirli bazen bazen otlu. Bazen soğanlı. Patates tostu yapabilirsiniz, tarhana tostu olabilir.
Birkucukkelebek Aysehris hurma ezmesi almıştım bazen ondan bir tatlı kaşığı veriyorum bazen de cennet hurması.
Birkucukkelebek Aysehris bu arada ıhlamur suyunu doktorum tavsiye etti. Başığıklığı için bulunmaz bir şey özellikle bu mevsimde dedi.
Aysehris kitapkurdubebeninanasi bende hergün yumurta sarısı veriyorum sağlıklı ama hergün yemesi doğru mu bilmiyorum
kitapkurdubebeninanasi Aysehris tabi ki anne sütünden sonra en faydali sey yumurtadir. Osman gonulalin ek gida videolarini izleyebilirsiniz. Hiç bulamaci sevmedi oğlum ayri ayri tattirdim sonra omletler kekler pankekler krepler farkli farkli seyler yaptim ben
Funda80 Aysehris 7 ay 11 günlügüz bizde. Ne kadar denediysem yumurta iki çay kaşığından fazla yemiyor, peynir yemiyor. Çayına bebe bisküvi koyuyorum o şekilde biraz yiyor. Oysaki çok istiyordum yumurta peynir yemesini 😑
Oykmmkrkn Aysehris avokadoyu yoğurtlu püre gibi yapabilirsin. Ayrıca ben limon ve birazda tuz atıyorum güzel yiyor. Kahvaltı için çorba bile bazen veriyorum o gün yumurta falan yemiyorsa. Ayrıca tarhanalı omlet yapabilirsin. Yulaflı omlet.
kitapkurdubebeninanasi Oykmmkrkn bence de doktorumuz da anne sütünden sonra organikse yumurta kadar faydali bir besin daha yok demisti. Ben her gün farkli bir sekilde sunuyorum