SeninAnnenBirMelektiYavrm Sabah öğle ve akşam olmak üzere 3 kere bez değiştiriyorum. 3 günde birde kaka yapiyor. 3 aylık sizce normal mi sizinkiler de öyle mi
eylulmin SeninAnnenBirMelektiYavrm kızım 20 aylık sayılır ben de günde üç kez bez değiştiriyorum. Üç aylık için az değil mi? Tuvaletini yapmadığından mı değiştirmiyorsunuz yoksa bezin dolmasını mı bekliyorsunuz?
ly35 SeninAnnenBirMelektiYavrm o aylarda 2 saatte bir değiştirirdim ben. biraz az bence, kaka yapmasa bile değiştiriyorum hala 10 aylık
Turkceciniz1298 SeninAnnenBirMelektiYavrm 3 günde bir kaka yapması normal , doktorumuz 2-3 günde bir kaka yapabilir demişti. Bez dolana kadar beklediğiniz için 3 kez değiştiriyorsunuz anladığım kadarıyla. Bebek çiş yapıyordur anca doluyordur. Sizin tercihiniz o. Ben 3 saate bir alırım bezini dolu olsun olmasın genelde 2-3 çiş yapmış olur. Bebeğim 3 ay 25 günlük.
ly35 SeninAnnenBirMelektiYavrm anne sütü alıyorsa suya gerek yok da bezin dılmasını beklemeden değiştirirdim ben enfeksiyon ca olmasın diye. her uykudan uyanınca değiştirin mesela :) uyansın emsin sonra bez değişimi gibi :)
SeninAnnenBirMelektiYavrm Emineyldzlrr dolu mu oluyor yoksa azcikta yapsa değiştiriyor musun birde kilosu nasıl
Yildiz3324 SeninAnnenBirMelektiYavrm Kizim 18 aylık en az 4 kere bez degisir o da duruma göre bazen 7yi bulduğu bile olur bana da az geldi o aylar için t
Nemesiss SeninAnnenBirMelektiYavrm bebeğim 4 aylık 6-7 defa değişiyorum günde ve bezi de dolu dolu oluyor 3-4 kez de kaka yapıyor. Ayrıca doktorlar tam doyduğunu anlamak için günde 5 kere çişli bez değişmek gerektiğini söylüyor. Bebeğiniz doymuyor olabilir
Nemesiss SeninAnnenBirMelektiYavrm maşallah kilosu iyiymiş ama dediğim gibi bana bez sayısı az geldi bide anne sütüyle mi besleniyor yoksa mamamı
Nemesiss SeninAnnenBirMelektiYavrm kilo alımı aylık düzenli artıyorsa normaldir o zaman canım kilosuda iyiymiş çünkü