zeynepzeze Merhaba airfryer alacağım acaba hangisini alsam kararsızım, gönlüm philipsten yana aöa ixaomi daha uygun. Kullanan varsa hangi markayı önerirsiniz?
seyhannhri zeynepzeze xaomi nın altı litrwlik olanı cıkacak ben onu bekliyorum… Bilgınız olsun. Philips kuzenımde var pek memnun değil. Ben xaiomi alacagım nasıpse… Ankara da tum magazalara baktık yomtu gotevlı buyuk gelecek desı onu bekliyorum
ZMK zeynepzeze ikiside değil Philips’ten memnun kalmadım çok uzun pişirme süresi patates istediğim çıtırlıkta olmadı poğaça pişirdim kaskatı oldu köfteler yarım saatte pişti sürekli karıştırmak zorundasın xiaomi haznesi aşırı küçük tefalin fırın gibi olanı var https://www.amazon.com.tr/gp/aw/c?ref_=navm_hdr_cart bildiğiniz firitöz ve fırının birleşimi gibi şuan Türkiye’de yok Amazon’da var yurtdışından geliyor herşey dahil fiyatı 3200 ve 11 litre
Woody zeynepzeze Tefali amazonda çok gülüyorum. Birkaç ayda fiyatu Çok arttı malesef. Önceden bilsem kesin alirdim
zeynepzeze BugsBunnyy Merhaba deneyimlediğiniz kadarıyla biraz bahseder misiniz? Patates kızartmasını kaç dakika da yapıyor, veya tavuk vs nasıl oluyor tadı
ZMK zeynepzeze https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08ZSXYQMP/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
ZMK zeynepzeze en iyisi bu 3 dk da köfte 4 dk da et 8 dk da patates kızartıyor bi fenomen almıştı philips te varmış bundan da almıştı yaptığı herşeyi paylaşmıştı kek kalıbında kek bile yapıyo
zeynepzeze ZMK Merhaba ürünü almaya karar verdim, ama endişeliyim 😒 Diğerlerinden daha farklı ve kullanışlı gibi duruyor. Sizde alacak mısınız?
seyhannhri Kuzenimin kı az yagla olandı sanırım o pısman hıc memnun değil. Bir de sam dıye bır marka varmıs turk malı ona da bakın isterseniz
ZMK zeynepzeze sağlıklıbesleniyorumyiyemem İnstagram bu sayfaya bakın herşeyi deneyip paylaşmış kesinlikle buna bakmadan almayın
BugsBunnyy zeynepzeze tavuk hic denemedim.patates kızartması 15 dk da oluyor cok az yag ile ama patatesin cinsi cok onlemli yazlik kızartma lik patates olmali yoksa karariyor. Dondurulmus her urun 0 yag ile güzel oluyor.patates kroketler vs Kofte 20 dk da oluyor tadinda farklilik yok ama sureyi ayarlayamazsan ustu kuruyabiliyor.