Minikmucizemizadematlas Kızlar burayla pek alakası yok ama aranızda tüp miyde ameliyatı olmuş olan varmı veya bunu olup hamile vs kalan
Yasemin34 Minikmucizemizadematlas ben oldum 5 yıl olucak tüp mide ameliyatından 1 yıl sonra hamile kaldım
Zhnce Minikmucizemizadematlas midye diye okudum 🤦♀️ Ben olmadım ama çevremde olan iki kişi vardı Biri menepozluydu diğeri bekardı evlendi ama hala çocuğu olmadı Bilmiyorum belki kendi istemedi çocuk Insallah bilen biri detaylı yazar
Esratopal Minikmucizemizadematlas been 2020 eylülde ameliyat olmuştum şimdi 13 günlük bebeğim var🌸 1 yıl geçmeden hamile kalmıştım
Minikmucizemizadematlas Yasemin34 nasıl oldu peki memnunmusun hamilelikten sonra tekrar kilo aldın mı çok
Yasemin34 Minikmucizemizadematlas evet çok memnum 100 kilo ameliyat oldum 62 kiloya düştüm hamile döneminde kilo aldım 78 Doğuma girdim 10 gün sonra 68 kiloydum 3 yıl oldu 65 kiloyum bazen kilo alıp veriyorum 66 veya 67 adet ödeminde ama 65 ye kaldım dikkat ediyorum tabi bazen canım ne isterse yiyorum sonra dikkat etmeye devam dikkat etmezsem eğer yine kilo alırım çünkü olupta tekrar kilo alan çok var
Zhnce Wolverine inanır mısın doğuda 12 ay kış gibi Sadece 2 kere yiyebildim 😔 Anca tatile vs gittikçe dibini görüyorum
Minikmucizemizadematlas Guzelkizimbenim şuan için özel düşünüyorum bakalım görüşmeye gidicem ama bir çocuğum var ilerde tekrar olursa eski hale gelinir mi boşa olmuş olurmuyum diye de düşünüyorum
Guzelkizimbenim Minikmucizemizadematlas bende bugün devlete gittim beni obezite polikinligine gönderdi 6 ay takip edilicekmis sonra karar verilecekmiş ohoo acaba istanbulda direk yapan hastane var mı belki bilen çıkar
Esratopal Minikmucizemizadematlas 40 kilo verdim küsürü de vardır tabii ki,hamileyken 6-7. aydan sonra kilo almaya başladım. Doğuma giderken 10 kilo almıştım 5 ini vermişim kalanı da zamanla gider diye düşünüyorum
Yasemin34 Minikmucizemizadematlas hayırlısı olsun hakkınızda bebeğiniz küçük mü bu arada yardım etcek biri var mı çevrenizde ilk zamanlar sizde bir bebek gibi beslenip sizinde bakıma ihtiyaçınız olucak kolay gibi duruyor ama operasyon sonrası çok önemli birde doktoru iyi araştırın ticarete dönmüş sağlık bile hangi ilde olucaksınız belli mi
Minikmucizemizadematlas Yasemin34 bebeğim 8 aylık ailemden farklı bi şehire gelin geldim maalesef ailem İstanbul’da ama kayınvalidem yardımcı olur gerçi bende kararsızım belki annemlerin yanına gidip orada bi hastanede olurum belkide yaşadığım şehirde ben izmirdeyim