Mercoban-0701 Oğlum 17 aylık daha dişler çıkmaya devam ediyor. Ne zaman başladınız fırçalama alışkanlığına ve Nası başlamayalım
Denizgozlum Mercoban-0701 diş macunu ile diş fırçalamayı doktorumuz 2 yaşından sonra önerdi. Ama ben diş fırçalama alışkanlığı olsun diye 11. Aydan beri uyku rutini olarak diş fırçası veriyorum eline benimle bir boş fırçayla fırçalıyor. Parmak silikon fırçalarla da bir yaş sonrası kalıntıları temizlemek için kullanılabiliyor macunsuz yine
Merve_96 Mercoban-0701 1 yaştan itibaren sabah akşam birlikte diş fırçalarız kızıma şuan macun kullanmıyorum ama diş fırçasını ıslatıp eline veriyorum bana baka baka yanımda fırçalıyor bu şekilde alıştık bazen acelem olup unuttuğum zaman oluyo kızım hemen hatırlatıyor diş fırçasını öyle alıştı yani 18 aylığız şuan ☺️
nur-nr_123 Mercoban-0701 12 aylıkken başladık bebeklere özel diş macunları var yutarsa diye ama böyle minnacık koyuyoruz 23 aylık şuanda
Bir_prensannesi Benimde bebeğim 15 aylık ve çürümeye başladı doktora götürdük ve fircamam gerektiğini söyledi anne sütü dahi kalmasını istemeyiz dedi şu an çok meraklı kendisi fırçalıyor bence çok önemli 🤗