Zyno34 Kızlar 40 günlük bebeğim var hediye almak istiyorlar, ne lazım olur ilerde ne almalarını soyliyim sizcee
AnnaKarenina_ Zyno34 bence verebilirseler parasını versinler veremiyorsalarda alt üst takım kız çocuğu ise elbise tulum tarzı şeyler alabilirler ya da bebek bezi aldırın 😅 bana bazı yakınlarım aylık bezimi almışlardı
Pol34 Zyno34 ev tipi salıncak diyebilirsiniz bence ilerisi için kullanışlı, mama sandalyesi olabilir, hoppala olabilir, uyku tulumu olabilir daha büyük yaşlar için, bebek bezi olur
_Gamze_ Zyno34 mama sandalyesi olabilir.. ve oyuncak.. mesela siz alacak olsanız verirken düşüneceğiniz ama hediye olunca mutlu olacağınız bi oyuncak.. fisher price ın bir sürü oyuncağı olabilir .. yürüme arkadaşı, aktivite masası, eğitici köpekçik, masalcı tırtıl, dansçı beatbo gibi 😍
Zyno34 AnnaKarenina_ kıyafet çok aslında , parasını verindd diyemiyorum , ne lazım olur ilerde onuda bilmiyorum
AnnaKarenina_ Zyno34 benimde bir sürü var ileridede aynı şeyler lazım olacak açık açık diyin kıyafet ihtiyacım yok isterseniz bezini alın mama kullanıyorsa mama alsınlar illede kıyafet derselerde normal alt üst takım alsınlar iç çamaşırı alsınlar
_Gamze_ Zyno34 ben çok para vermek istemediğim için sozzy toys almıştım, oyun halısı da olabilir, ama dar piyanolu olanlardan tercih etmeyin derim bebek hareketlenip dönmeye başlayınca dar halılara sığmaz, yuvarlak tercih edebilirsiniz
deleted706 Zyno34 valla en güzeli para bana görümcem falan parasını verdi şimdi ben alırım beğenirsin beğenmezsin sen kendin gönlüne göre al demişti ve en mantıklısı da bu bence
OncedenGurme Zyno34 bez, pamuk, oyun halısı, mama sandalyesi, ek gıda gereçleri, bebek kitapları, zeka kartları, top havuzu, kaydırak, oyun çiti, ilk adım ayakkabısı, baby spa randevusu…. Keşke birileri bana da sorsa 😅😅