talula Saçma olucak biliyorum ama aklıma bu ihtimalde geldi. Dün sütümü sağdığımda biri çıkan sütü gördü maşallah dedi ama annem nazar değdirmiştir sütüne dedi bugün süt yok resmen her şeyi denedim 30cc ancak çıktı nazar değer mi sizce
ecemm-6161 talula değer canım kayınvalideme biri oyle dedi zamanında eşim güxel içiyormuş hepdi bi ab gitmiş herseyi dene bol bol emzir gelsinler
Duyulurum talula nazar değer evet. Annem ben ilk doğum yaptığımda telefonda soranlara “emziriyor işte biraz doyuyor biraz doymuyor idare ediyorlar” falan diyordu. Oysa sütüm boldu, bebeğim güzel besleniyordu. Nazar değer diye öyle söylüyormuş annem
Ayseege6156 talula benim afedersin resmen sütüm paçalarımdan aşşağ akıyordu öyle çoktu yani.. bi gün ben oğlumu emzirirken biri geldi annem açmıştı kapıyı bi anda kadın odaya daldı ve sabah bi uyandım süt müt yok… allah kötü gözle bakanlardan sorsun hesabını.. demem o ki aşırı derecede değiyor gözü pis biriyse
Zeynepp2 talula kesinlikle değer bizzat yaşadım ve gördüm. Göğsümde o kadar süt olmamasına rağmen birilerinin önünde emzirdim ve Mastit oldum ve ardından aylarca bir sürü sıkıntı yaşadım sonuç olarak tek göğüsle azıcık azıcık emzirmekle ve mamayla beslemekle yetindim.
Birbebekkkbircicek Değer hayat burada paylaşmıstım sütüm çok diye bebeğimde güzel emiyordu paylaştım akşamına süt kesildi bebek emmedi artık sağarak veriyorum yeni yeni toparladım şükür
kaganege talula Değer. Bende ne zaman sütüyle ilgili yorum yapsam yada biri emzirmemle ilgili birsey soylese sütüm azalir sonra yine normale döner bol bol su için dua okuyun emzirin insallah normale döner.
Cansuminel Kesınlıkle nazar deger benımde aynı sekıldeydı sutum coktu hatta sutumu arttırıyordum banada nazar degdı ve sutum azaldı mama takvıyesı yapıyorum
Krtlmy talula sütüm güzel bebeğim iyi uyuyor iyi kilo alıyor iyi yiyor gibi şeyler söyleme ertesi gün bulamazsın idare eder de geç çok göz önünde yapma bazı şeyleri dikkat et kıskanmak değil sadece iyi demesinde bile gözü kalıyo insnaların
LeylLiman talula Neden saçma olsun ki nazar diye bir şey gerçekten var sonuçta ve değer . Boşuna dememişler nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diye