Pembebeyzmavi Kızım 17 aylık. İki gün önce ve bugün dışarı çıktık karda yürüyelim ve oynasın diye ama hiç sevmedi dokunmak istemedi hatta üstünde yürümek bile istemedi sürekli kucağımıza almamızı istedi ve kucakta durdu🤦🏼♀️ Neden olabilir acaba
Solocann Pembebeyzmavi bende sevmiyorum herkes sevemeyebilir bebekler dahil 🥺bu arada başlık yakıyor 🤣
Bulutbey Pembebeyzmavi benim oğlumda sevmedi. Ayakkabıları kar olunca “anne pis olduuu” diye söylenmeye başladı. Dokunmadı da. Soğuk üşüdüm dedi 2 dakika sonra eve geri çıktık. Bugün tepsiye kar aldım oynasın biraz alışsın diye ama asla ellemedi oyuncak bıçakla çatalla oynadı
Pembebeyzmavi Deletedmom5284 hadi yaa. Aslında bu postu bunları duymak için açtım😂 instagramda bakıyorum milletin bebeleri karda fıttır fıttır.
Pembebeyzmavi Deletedmom5284 kar yağış uyarısı verildiğinden beri kızımla karda yuvarlanmanın hayalini kurmuştum oysaki … 🚬
Pembebeyzmavi Deletedmom8453 insanın canı çekiyor bee 😂 ne biliyim bende karda yuvarlanırız falan sanmıştım
SonSerce Kızım 14-15 aylıkken çimlere basmazdı yere koymak istediğimde ayaklarını topluyordu. Kar da çimen gibi dokusu sıcaklığı farklı olduğu için bebekler biraz ürkebilir büyüdükçe alışır.
Pembebeyzmavi SonSerce aslında ilk kara düştü eli değince sopuk olduğunu anladı ondan sonrada sevmedi. Halbuki kendisi buzluğu açıp kapağını yalayan bir insan
Pembebeyzmavi Bulutbey aynen öyle bende camdan kar aldım sehpaya koydum ellesin diye neler yaptım ellemedi. Hayır ben tepsiyide akıl edemedim her taraf su oldu 😂😂