Tlnmlk Sevgili anneler bebeğim 1,5 aylık bugün meme de hep sinirli kafasını geri atıyor ve ağlıyor ..Bugüne kadar hiç öyle birşey yaşamamıştık başına gelen var mı sizce neden yapıyor ?
Cali Gaz olduğu için öyle yapıyorlar, sabret geçecek. Red mi ediyor aç mı napsam derken 5 aylık olduk şimdi emme konusunda çok iyi gazı azaldıkça düzeldi
Cagla91 Tlnmlk ah o emzik varyaa . Hem kurtarıcı hem bende de meme reddi yaptı. Bebeğim onu emmeyi daha çok seviyor 😀 gerçekten çok sinir bozucu. Ama ben her fırsatta emzirmeye çalışıyorum.
Deross Tlnmlk o aylarda aynısını yaşadık doktora gittik dişime baktı Pamukçu var mı diye birde süt ve süt ürünlerini bırak dedi onları bıraktım tekrardan memeye döndü bir hafta içinde emzik biberon varsa bırakın dedi bir de
Tlnmlk Deross emzikle uyumaya alıştı bir ara örtünün altında kalmış bulamadım ortalığı birbirine kattı
Tlnmlk Deross doğduğundan beri süt içmiyordum sütüme iyi olur diye laktozsuz süt aldım bir bardan içtim etkilemiş olabilir mi
Deross Tlnmlk üstene gidin sakın pes etmeyin evet zor bie süreç ama emziği bırakın her ağladığında memeye verin zamanla emziği unutup size dönecek emmesi düzelince emziği gece uykusunda verirsiniz ben öyle yaptım o süreçte emziği de bırakmıştık