birmelekannesiiio Theanaa 9 aylık ama öyle seslerden korkmuyor yanında bi çocuk çığlık atarsa veya biri bağırırsa korkuyor
Deletedmom484545 Theanaa hiçbişeden korkmuyolar geçen oğlum köpek geliyo hadi hızlan dedim acil işim vardı ve hızlı yürüsün oyalanıyo diye bişe olmaz anne ben onu kovalarım dedi
Annesininn_kuzusuu Theanaa yüksek ses kavanoza hani nohut vs dökersin ya o ses tuhaf sesler mesela amcası hınzır(domuz) sesi yapardı çok korkardı ani korna 8 aylık 💙
Theanaa birmelekannesiiio çok yuksek sesle biranda aniden bizimkide korkuyor. Elektrik süpürge robot yada sac kurutma makine seslerinden korkuyormu
pogacayanakli_aylamm Theanaa kapi tiklatma sesi, telefon sesi, blender sesi herseyden korkuyor 12 aylik
pogacayanakli_aylamm Theanaa cok korkuyor benim kizim sakin sakin bisey yok deyip gulumsuyotum ama yine aynu.
Ucancivciv Theanaa ceee eee oyuncak ayı düğmesine bastığında korkuyor onun haricinde onu gördüğündede korkuyor ses çıkarıcağını bildiği için başka peluş oyuncaklardan korkmuyor sadece ayıdan
Prensesannesi1308 Theanaa 5.5 aylık kurtaramaz vardi gecemde onu açtık demir paralar dökülünce pasları ağlamaya sonra susturup yatırdım sayarken ki sesten Bike korktu