Beyzatemel Benim bebeğim 2,5 aylık oturmak istiyor yada ayakta durmak bir sorun olur mu yardımcı olurmusunuz birde ağzının suyu durmadan akıyor sizce neden 🙈
Tugce0395 Beyzatemel daha oturmaz çok erken kuçağında 1-2 dakika fazla dik olmayacak şekilde oturtabilirsin bnm oğlumda öyleydi direniyordu oturmak için ağzının suyada normal 5 ay 7 günlük oldu hala çeşme gibi akıyor önlük yetiştiremiyorum 4 aylık falan diş çıkartcak herhalde diyordum henüz birşey yok 🤷♀️
AyyuceGokcen Beyzatemel Merhaba.Oturması için çook erken henüz🙊Doktor bana 5.ayında “Tamam artık oturabilir” dedi. Ben 5bucuk aylıktı tam olarak oturtmaya başladığımda.(Tabi ki çok çabalıyordu oturmak için kalkmak için ama ben yatay pozisyonda tuttuyordum hep)
Handecelik Beyzatemel 2.5 aylıkken yavaş yavaş oturma hareketi yapmak istiyordu ben 3 aylıktan itibaren kucağımda kısa süreli oturmasına izin verdim 5 ay 10 günlükken desteksiz kendi başına oturmaya başladı
Beyzatemel Tugce0395 oturmayınca çok ağlıyor katılıyor kızarıp morarıyor bende mecbur 5-10 dk oturtuyorum
Handecelik Oturmak isteyen buna hazır olan çocuğu zorla yatırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Kasları omurgası hazır olmasa zaten o hareketi yapmaya çalışmaz, burda önemli nokta zorlamamak bence. Rahatsızlık belirtisi varsa asla zorlamamalı
Beyzatemel Handecelik bazıları oturmak istediğine göre zaten zamanı gelmiştir diyor ama bazılarıda kemikleri eğeleri batar diyor 😑
Muhkub2016 Bnm oğlum 3 aylık daha kafasını tutamadı beyfendi ama yatarken kafasını kladırıp doğrulmaya çalışıyor bnde anlamış değilim🙄
tgbmhr doktorum oturmakstiyorsa oturtun demişti 2.5 aylıktı o zamandan bu zamana oturuyor başlarda kısa süreli smdi destekli oturtuyorum baya cunkuyatmak ıstemıyor 5 aylık oldu :)) ayagada kalkıyordu smdi daha cok basılı duruyor ayak ustunde. dönmeyen bebegi dönderemezsn ama oturmak isteyen bebek oturur bebek yapamayacagı seyi yapmaz dıyor