1melekannesii GirayMoms 18 aylık eldiveni yeni kullanmaya başladım bereyi de doğduğundan buyana kullandım hep kış gunleri
Aliveannesiiii GirayMoms hiç kullanmadım, temmuz ayıydı çorap bile giydirmiyordum. Annem geldiğinde kızıyordu onun hatrına çorap giydiriyordum ama eldiven bere çok nadir takmışımdır(annem istedi diye)☺️
GirayMoms 1melekannesii Allah sağlıklı uzun ömür versin 😍 Benim merak ettiğim yenidoğan bebekte eldiven kullanmayı kaçıncı ayda bıraktınız? 🤭🤔
1melekannesii GirayMoms ayy ben olayı yanlış anlamışım 😂 kızım temmuzda doğdugi için ben bere eldiven kullanmadım canım zaten eldiveni çıkarıyordu 🥰
GirayMoms Aliveannesiiii benim bebeğim kış bebeği kullanmaya hemen başladık ❄️ ama büyüdükçe nereden rahatsız oluyor gibi hissetmeye başladım 🤦🏻♀️
GirayMoms 1melekannesii yaz bebekleri bu konuda özgür oluyorlarmış onu anladım 🤭 Benimki kış bebeği bahara bizde eldivenleri atarız 😇
GirayMoms tamamtamam evet ellerini keşfetmesi için çıkartıyorum. Fakat ev ne kadar sıcak olsada kış olduğu için belli bir zaman sonra elleri soğumaya başlıyor. Bende kıyamayıp hemen takıyorum 🤭😍
minikbirsuperisii00 GirayMoms 1 haftadan sonra tırnaklarını kestim bıraktım yaz çocuğuydu sıkmak istemedim