Gaz sorunumuz için biogai kullanıyorduk 51 günlük bebeğime ancak çok fazla ıkındırdıgınj farkettik. Nurse harveys şurup aldık bugün kullanan anneler var mı? Memnun kaldılar mı? Birde günde ne kadar veriyorsunuz? Gaz ve ıkınma problemleri ne zaman bitecek acaba 😔🤦🏻♀️
Beriltalay biz biogaia metsil kaleidon Nurse Harvey’s damla kullandık bitirdik sonra maflor ve Nurse Harvey’s şurup a başladık en etkilisi şurup oldu normalde günde 6 kereye kadar bi ölçek yani 5 ml verilir yazıyo kutuda ama ben 1 2 ml arası günde 3 kere veriyorum ikizlerim prematüre olduğu için 65 günlüğüz şu an
Beriltalay nurse bize hiç fayda etmedi bıraktık sab simplex iyi gelmişti
Beriltalay ben kullanıyorum 3,5aylıgıx hala kullanıyorum her mamaya koyuyorum kabızlık sorununuda cozuyor
Beriltalay cnm ben onu ilk oğluma kullandım şimdi 1 aylık oğlum daha var bebeğim çok gazlı bi bebek değil o yüzden kullanmadım ama ilk oğluma aşırı kullandım ve süper bi şuruptu çok iyi gelmişti tavsiye ederim
Merveeee bizde dün başladık benim bebeklerimde ikiz 69 günlük etkili oldu. Ben 3 ml veriyorum günde 6 kez acaba fazla mı? SiZe doktor mu bu kadar vermenizi söyledi ?
Bbsra93 ölçü olarak ne kadar veriyorsunuz acaba bir gunde
Bbsra93 mamaya koymak yerine tek vermenin daha etkili oldığunu söylemişti hemşiremiz
Bbsra93 her mamaya 1 ölçek mi koyuyorsunuz ?
Beriltalay 90cc yaoıorum 2ml içine
TwinsMother hayır fazla degıl o sekılde kullanıyorum gece daha fazla verıyorum rahat uyuması için
TwinsMother doktorumuz damla vermişti bize şurubu kendim aldım eczacımız günde 3 kere verin 6 fazla olur dedi ama 5 ml demişti ben yine de 5 ml fazla olur diyorum günlük 30 ml en fazla doz günlük 15 ml mi geçmezsek sorun olmaz bence ben o şekilde ayarlıyorum ama bizde maflor daha etkili oldu onu bıraktık 1 hafta eskiye döndüler tekrar o yüzden bugün tekrar maflor başladık
Merveeee Teşekkür ederim 😊