Tgc9 Oğlum 4 ay 16 günlük kapı gıcırtısı hapşırma sesi gibi ani olan seslere çok irkiliyor uyanıkken de uyurken de🤦♀️ sizin bebişlerde böyle mi ?
Eymenalp2824 Tgc9 13 aylık hâlâ öyle 😅 gürültülü ortamda uyuduysa sesler umrunda olmuyor ama sessiz ortamda gıcırtıya sıçrıyo😂
Kar-tanesi Tgc9 evet öyle ve üst komşularım mağarada yaşıyor gibi davrandıkları için çocuğum irkiliyor
Snezgi Benim bebeğimde 3 ay 26 günlük musluk sesinden bile korkuyor, gecede ayrı iç çekiyor uykularında çok üzülüyorum bu duruma 🤷🏻♀️
Tgc9 Snezgi Üzülmeyin bir çok kişi aynı durumdan müzdarip ben doktora da sormuştum normal demişti seslere karşı hassas olmaları
Tgc9 [silindi] Alıştırmaya çalışcaz artık bi yerde okumuştum mesela blender mi çalıştıracaksınız önce bunu bebeğinize anlatın diyordu şimdi bunu çalıştırcam bu ses bundan çıkıyor gibilerine
Tgc9 Kar-tanesi Ay o dertten bende müzdaribim bir de kasıtlı gibi özellikle geceleri ses yapıyorlar 🤦♀️
[silindi] Tgc9 evet bak bilmeden yapıyormusum. Süpürge acarken korkma ben acıyorum smdi diyorum gözlerine bakıp ozaman korkmuyor. Ama emerken falan kendi agzından ses cksa ondan ble korkuyor ani seslere tepki veriyor emerken de sürekli kpnusuyorum korkmasn dye.
Tgc9 ofkelisirin Yavaş yavaş seslere alıştırmaya çalışın sizde bu durumu çoğumuz yaşıyormuşuz baksanıza