Elemim Bildiğiniz site varmı arkadaşlar bebeğim için güvenilir kehribar kolye için Instagram dan feln varsa yazarmısınız
2pati_1baby Elemim trendyoldan aldım ben yorumlara bakarak alabilirsiniz aslında ;bazen sahteleri oluyor instagramda
Buse62 Elemim https://instagram.com/totsandmore_organik_bebek?utm_medium=copy_link burdan bak gerçek ve sertifikalı kehribarlar. Ben daha önce Bi tesbihçiden almıştım gerçek dedi ama işe yaramamıştı sonra bu siteden aldım çok memnunum tavsiye ederim
Yasemin42 N11 den ipek kehribar dan aldım sertifika ile geldi. Tuzlu su testi de yaptım orinal.bebeğimim salyası ertesi gün kesildi. Ayrıca uykusu da düzeldi. Huysuzlukları bitti. Size de tavsiye ederim.
Yasemin42 Annelik30 bir bardak suya 2 yemek kaşığı tuz atıyorsunuz. Kehribarı içine atınca üstte yüzerse orijinal. Dibe çökerse sahte
Annelik30 Yasemin42 şimdi yaptım da suya atınca dibe çöktü bende dr kehribar sayfasından almıştım orj sertifikalı diye beklemem gerekiyor mu acaba
Yasemin42 Annelik30 beklemeye gerek yok içine attığınız an üstte kalıyor. Sertifikası da yoksa orijinal değildir