EsmanurunAnnesi Kızlar ilk çocuğum ve tecrübesizsim 32 günlük bebeğim şuan ve bugün kontrole götürdüm birdaha ne zaman götürmem gerekiyo yada siz ne sıklıkla götürüyosunuz?
Snowglobe EsmanurunAnnesi doktor Bi şey demedi mi. Her ayını doldurduğunuz da götürmeniz gerekiyo hem takip yaparlar hem aşı vururlar
Yaaseemiinn EsmanurunAnnesi 1. Ayda çocuk doktoruna muayene ve göz muayenesine götürmüştüm. 2. Ayda çocuk doktoru + kalça ultrasonu. Bebeğimin çok şükür sağlığı yerinde olduğu için her ay getirmeme gerek olmadığını 6. Ayda götürmemi söyledi doktorumuz fakat düzenli olarak sağlık ocağında muayenesi yapılıyor.
EsmanurunAnnesi Melek3535 sağlık ocağı aşı için gün verdi zaten birde hemşiremiz 1 gün önceden arıyıp hatırlatıyor ama doktor bişey demedi
EsmanurunAnnesi Snowglobe hayır demedi o yüzden buraya sorıyım dedim aşılarını sağlık ocağı yapıyomuş
Snowglobe EsmanurunAnnesi evet ama özel aşılar var onları sorun. Yaptırmayı düşünüyorsanız ve onlar da yapmıyorsa mevcur hastaneye gidecek siniz
EsmanurunAnnesi Snowglobe devlet aşıları dışında aşıları yaptırmayı düşünmüyorum ama her ay kontrole götürsem bişey dermi sizce doktor yani çocuk hasta değil bişe değil niye getirdin gibisinden
Snowglobe EsmanurunAnnesi hayır tabi ki demez. Çünkü hastaneye götürmek zorunda değilsiniz. Aile hekimi de takip edebiliyor.
Snowglobe EsmanurunAnnesi ve hastaneye götürseniz bile her ay aile hekimindeki ebe ye bildi veriyorsunuz. O da sisteme giriyo
Gizem97 6 aya kadar ayda bir 6 aydan sonra 3 ayda 1 demişti doktorumuz araya hastalık girmediği sürece rutin kontrol bu şekilde