Asden Bebeğim son 2 haftaya kadar gündüzleri 2 saate yakın uyurdu. Şimdi ise sadece 30 dk uyuyor ve uyanıyor. Bu bir dönem mi? Neden olmuş olabilir?
Tatlim Asden gaz ve diş önemli etken. Benimki de 20 dkda bir uyaniyordu. Hatta 10 aylık olduktan sonra tek uykuya düştü. Şu an 20 aylık hala öyle. Bazen gündüz hiç uyumuyor hatta.
Asden NilMomm 7 ay 2 gün bizimki de. 2 hafta önce 6. Ay aşılarını oldu üzerine de kovid olduk. 2 gün ateşlendi ve hiç uyumadı. Sonra da uyku düzeni asla eskisi gibi olmadı
Asden NilMomm size de sormak istiyorum. Bizim alt azı dişlerinin olduğu yerde 2 tarafta da sivilce gibi çok minik kabarcık var. Sizin de öyle mi? Ben bugün farkettim
Asden Tatlim dişlerine bakıyorum henüz bir şey yok. Alt azı yerlerinde sivilce gibi çok minik kabarcı var 2 tarafta da. O ne biliyor musunuz?
Tatlim Asden ben yaşamadım ama fissür olabilir . Endişe edilecek bir durum değil sanıyorum. Emmeden dolayı olabilirmiş. Eczanede kremler var onun için
NilMomm Asden bizde henüz öyle bir şey yok 3 gün önce doktordaydım o da Henüz yok dedi. Ama bence o şekildeyse diştir diye düşünüyorum. Hafif ateş vs oluyor mu
Giz3w Asden 30 dk sonra uyandiginda tekrar uykuya dondurmeye calisin uykuyu 3 gun bu sekilde uzatirsaniz uzun uyumaya baslar yoksa deval ediyor malesef