Pnarr94 Kızlar 2 gün önce kakada ufak bi kan vardı bugün kaka tahlilinde doktor polip dedi 10 gün ilaç kullanıcaz et beni gibi dedi allah korusun geçmezse içine bakıcaz dedi başına gelen bilgisi olan varmı :(
Karademirmerve Pnarr94 canım benim bebeğimden de kan geldi süt alerjisi denildi sızın neye göre polip dedi doktor
Pnarr94 Karademirmerve Genel çocuk cerrahına çıktık biz makatını muayene ettiğinde gördü doktorumuz iç kısmında ufak et beni gibi düşün çok geçmiş olsun alerji de olabilir tabii kaç aylık bebeğiniz
Pnarr94 Karademirmerve Aynen pembemsi ufak önemsenmeyecek kadar bişeydi. Hayır dısardan bakıldığında anlaşılmıyor. Makat çatlağı sandı çocuk doktoru cerraha yönlendirdi cerrah muayenede anladı çatlak değil dedi. Sizde kabızlık falan varmı eğer varsa makatında çatlakta olabilir
Karademirmerve Pnarr94 yok canım kabızlıktan ziyade sürekli ishal şeklinde oluyo kakası çoğu da kanlı oluyo işte
Pnarr94 Karademirmerve çok fazla olmuyor bizim 3-4 kez falan. Polip alındı bir daha olmadı. Siz cerraha gittiniz mi
Karademirmerve Pnarr94 normal çocuk doktoruna gittim kakadan gizli kana bakıldı negatif çıktı sonra çocuk gastroenterolojiye gittik orda da kakadan gizli kan negatif çıktı orda Besin alerjisi denildi ama popodan muayene olmadı hiç
Pnarr94 Karademirmerve Besin alerjisidir o zaman deneyin kendi yediklerinizi neye alerjisi varsa çünkü bizim pozitif çıkmıştı