Sarikuzumalp Naciyeylmz illa gerekli değil ama çok gözlüler baya pratik oluyor. Ayrı ayrı koyuyosun yiyecekleri daha iyi oluyor
Milena11 Naciyeylmz hiç gerek yok ama evdeki 1 tabağı ona ayırın o tabak elinizde yıkayın onun dışında ekstra bişeye başlangıçta gerek yok
Dilaylaa Ben masaya yapışanlardan almıştım çok işime yaramıştı blw yaparken tabağı kaldırıp yere çarpmasına engel oluyordu 😅
Ruveyd_a Dilaylaa bende alacaktım ama daha sonra dusundumki tabağı atamaz ama içerisindeki atar dedim yani
Momanne06 Naciyeylmz hayır a101 de üçlü bölmeli plastik tabak görmüştüm hemen almıştım ve 7 tlydi😅 Blw olarak.denedim olmadi zorlamıyorum gerek yok 100 liralık tabaklar var gereksiz
Ssmzsh Naciyeylmz kişiye göre değişir bence gerekli değil tabak sonuçta bir araç ve bunu karşılayacak bir sürü tabağım var evde o yüzden almadım büyüdüğünde alırım belki ☺️
Saripapatyammm Naciyeylmz Bimden silikon tabak kasik almistim. 2 bucuk yasindayz. Hala kullanir. Benim tabagima koy der ne yerse ona koyariz.
birkupalatte Premsesannesi355 baby led weaning açılımı. Yani ek gıdada patron siz değil bebek olacak. Çeşitli adımları var. Bebeğe kendi yemesini öğretiyorsunuz
Zlm Premsesannesi355 bebek önderliğinde beslenme yani yiyecekleri bebeğin önüne koyup kendi yemesini bekliyosunuz