Mert_Cemre Asyazehra benim oğlum maalesef çok minyon 78 santim 11 kilo nasıl kilo aldırabilirim bilmiyorum 😔
Prensesannesi1-1 Gamzosgamzos persentile bakarak doktorunuz mu söyledi bu ben her yerde ayrı değerler görüyorum ondan sordum benim kızım da 23 aylık 81cm sizinki minyonsa benim ki nokta falan heralde 😅
Dmt-01 Gamzosgamzos benim kızımda 25 aylık 86 cm 12 kilo çıktı tartı ama botları filan vardı ayağında
Gamzosgamzos Prensesannesi1-1 yok aslında cevremdeki aynı aydaki bebeklere gore baya minyon kaldı yani benim deyimimle minyon bir araya gelince 3 4 ay varmış gibi duruyor aralarında 😂
Gamzosgamzos Dmt-01 aynen benimkide 2 yaş aşısında bot ve montla 11.700 cikmisti hemsire 700 gramı onlara saydı 😊
RasayiAA Asyazehra 27 aylık 11 buçuk kilo. Boyu 91 santim di en son. Kilo almıyor bir senedir 11 kilo. Sağlıkları iyi olsun napalım 😅
Tortilla_ Asyazehra Eltimin oğlu 10 kilo 90 cm idi. 2 yaşında hatırlıyorum. Benim kızım da Suan 22 aylık 12 kilo 85 cm . iştahı yok 1’aydir hastalıkla uğraşıyoruz. Kilo alacağını da düşünmüyorum. 2 yaşında olunca da 12 kilo olur muhtemelen.
Tospikto Asyazehra 22 aylik kizim boy 84 kilo 10.200 gr. Yasindan beri bir kilo ancak aldi hic durmuyor kipir kipir. Boyu onde demisti doktorumuz kilo olarak geride. Zayif olmasina alistim artik almiyor hicbirsekilde
BalkizimBaloglum2 23 aylik boyunu bilmiyorum ama kilosu 10.400 falan minyon baya citi piti bisey ama aşırı hareketli bir dakika durmaz uykuyu sevmez o yuzden yesede yemesede kilo almiyo malesef