Balkiz20 Kızlar onerebilecegiz güzel abiyeleri olan site var mı alıp memlun kaldiginiz önümde kısıtlı zaman var ve hiç hazırlığım yok kar kış çocukla da mağaza mağaza gezemem mecbur netten alacağım
Ayseege6156 Balkiz20 instagramda feracem yağmur diye bi site var bedenine uygun dikimde yapılıyor ben ordan 2 tane elbise diktirdim memnun kalmıştım
Deletedmom27337 Balkiz20 açık mısın kapalı mı?? Açıksan gesmoda ya bakabilirsin birde butikhulyamoda ikisinden de alışveriş yaptım. Hatta hukyadan 6 elbise gesmoda dan 2 tane aldım
kitapkurdubebeninanasi Pasaben bende 42 beden iki elbise var ikisi de birer kez giyildj canim bebe mavisi biri sözümde digeri oglumun doğum gününde uyguna da veririm
Tecrubelianne Balkiz20 abiyeler asiri pahali ya bende ariyodum en sonunda dolaptan aldim bi kac saat giymeknicin o kadar para vermek cigerimi yakiyor 😀🔥
Yusaydef Pasaben cabım bende var istersen özelden atayım 1 er defa giydim sadece sözümde ve nikahımda ucuz yollu da veririm
AgentMom Balkiz20 Trendyol a bak. Geçen eltimin kızı koton Dan almış baya uyguna hemde. Çok şık güzel modeller var.
asiltonunmommysi Balkiz20 ben patırtı.comdan çok alıyorum. Kiyafetsepeti.com.tr, sindimoda, bunları yenikeşfettim alcam beğendim bi kaç tane. Trendyoldan çok alıyorum. Abiyefon var oda güzel biraz pahalı. Deniz Butikte de çok güzel şeyler var